De Dutch World directory – biedt een overzicht van de belangrijkste spelers in de NL wereldmuziek scene. Deze Directory is in print maar ook online te raadplegen: online directory. Hieronder lees je hoe je een eigen pagina in de directory kunt maken.

 

 

Creëer je eigen pagina in de Dutch World Directory 

Indien je actief bent in de sector wereldmuziek in Nederland is het mogelijk om in de Engelstalige Dutch World Directory informatie over je organisatie/ gezelschap op te nemen.  (Voor uitgebreide voorwaarden deelname zie onderaan deze pagina).

 

Er zijn drie opties:

 1. Basis-info in de online directory –  dit is gratis.  Maak een account aan via worldmusicforum.nl/register/ aan.  Login en maak een eigen pagina aan via directory/my profile.
 2. Uitgebreide info online over je organisatie. Kosten: € 40,- ex btw.
  Dit is inclusief foto’s, links naar youtube, soundcloud  etc. zal  tot 1 oktober 2018  beschikbaar zijn in de online directory. Je hebt altijd toegang om online je informatie aan te passen.
   Aanmelden uitgebreide info Dutch World Directory
 3. Nieuwe editie Boekje Dutch World Directory 2018-2019
  In het najaar van 2018  zal een nieuwe gedrukte versie van de Dutch World Directory worden gemaakt. Het is ook mogelijk om hier een informatie-pagina in te reserveren, of een advertentie te plaatsen.
  Wat houdt dit in?
 • Zichtbaarheid in de online Dutch World Directory en Opname van een eigen pagina in de gedrukte Dutch World Directory.
 • Mogelijkheid om je informatie met inlog online aan te passen.
 • Oplage 2000 stuks (voorbeeld: zie vorige boekje).
 • Publicatie vanaf oktober 2018-oktober 2019.
 • Verspreiding op relevante nationale en internationale beurzen, conferenties en evenementen als Womex, Babel Med, Jazzahead, Injazz en natuurlijk tijdens de World Blend Café’s.
 • Nadere informatie over de kosten voor deelname aan de volgende editie zal in februari 2018 bekend worden gemaakt.
 • Interesse? Meld je hier aan:  Aanmelden uitgebreide info Dutch World Directory

Voorwaarden deelname aan de Dutch World Directory

De Dutch World Directory is uitsluitend bedoeld voor organisaties en activiteiten die verband houden met wereldmuziek, of daaraan gerelateerd zijn. Deelnemers moeten in Nederland gevestigd zijn en  minimaal 1 jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en in bezit zijn van een BTW-nummer. In sommige gevallen is hierop een uitzondering mogelijk – informeer bij production@worldmusicforum.nl . Publicatie van de informatie gebeurt na goedkeuring door de redactie.

Nog vragen? Mail production@worldmusicforum.nl