Uitnodiging World Blend Café Zomer editie!

maandag 13 juni , Bimhuis café, Amsterdam

Alweer het laatste Blend Cafe van dit seizoen in het Bimhuis. Tijdens het EK Voetbal een rondje langs de velden met de tussenstand van zaken zoals een update van de komende world festivals, het laatste nieuws over Dutch Delta Sounds en verder:

* In Memoriam Jan Laurens Hartong en Wouter Swets- Rein Spoorman (etnomusicoloog)
* 45 jaar RASA- Margriet Jansen (MJCpro, cultuureducatie & mediaproducties)
* PIY- Present It Yourself- tips & tricks voor beurzen en festivals –
Beatriz Aguilar Llorca (Promo Foundation)en Annika Brandenburg (Xango Music)

Presentatie- Stan Rijven

3-minuten pitches
Ben je op zoek naar samenwerking of input voor je project?
Presenteer dan je eigen plan in 3 minuten (nb dus geen reclamepraatje).
Meldt je aan bij stan@worldmusicforum.nl

!Niet vergeten: Neem je promo-materiaal mee!

Showcase: Jose Rivero
Cantor Argentino

Rivero behoort tot de top van de hedendaagse tangozangers en wordt wel de Argentijnse Jacques Brel genoemd. Hij maakte deel uit van Tango Dorado, trad op met o.m. Jennie Arean, het Rosenberg Trio, Tangata en zijn eigen Sextet José Rivero. Naast Argentijns repertoire van Gardel, Piazzolla, Blazquez en Sosa zingt hij werk van Jobim en Barroso (Brazilië), Parra (Chili), Rodriguez en Milanes (Cuba).
Jose Rivero zang en gitaar, Margreet Markerink pianoJacqueline Edeling bandoneon, Andrea Bentivoglio viool, Boris Franz contrabas.

DJ Safri draait exotische dansmuziek uit alle windstreken. Hij stond aan de basis van de legendarische ‘Mystic Grooves’ party’s in Rasa, De Melkweg en andere locaties. Binnenkort is hij te zien in de docu ‘De wereld maakt muziek’ van Margriet Jansen. Daarin vertelt hij over zijn vroegste muzikale herinneringen, gypsy muziek uit Roemenië. Exclusief voor dit Blend Café neemt Safri een koffer vol vintage Roemeens vinyl mee uit de jaren ’60-’80, uitgebracht op staatslabel Electrecord.
 www.djsafri.com 

DATUM EN LOCATIE:
13 juni 2016 | Bimhuis | Piet Heinkade 3 | 1019 BR Amsterdam
Toegang programma gratis, diner 15,- p.p.
* Reservering diner tot uiterlijk vrijdag 11 juni

Programma
18.00 inloop en borrel
19.00 diner (15,- pp vooraf reserveren )
20.00 start programma, discussie, pitches en showcase
21.45 netwerken en DJ tot sluitingstijd

 

Aanmelden
[contact-form-7 id=”1200″ title=”World Blend Café Bimhuis, Amsterdam, 16 Juni”]

 

logo%20wbc%20aangepast-1_548141a4552d9ce06767d74577988716-1World Blend Café netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld voor muziekprofessionals en geïnteresseerden om plannen uit te wisselen en samenwerking te stimuleren.  Tijdens deze bijeenkomsten wordt altijd een actueel thema  besproken, is er gelegenheid om plannen te pitchen. Daarnaast is e behalve een showcase, dj en buffet, voldoende gelegenheid om tussendoor in een informele setting te netwerken.

Deze World Blend Café bijeenkomsten worden georganiseerd door World Music Forum NL; platform voor professionals en geïnteresseerden.

Deze editie van het World Blend Café (WBC) wordt georganiseerd door World Music Forum NL (WMFNL) i.s.m. Bimhuis Amsterdam.