World Music Forum NL zal een kleine NL-standvertegenwoordiging organiseren op de jaarlijkse internationale muziekbeurs WOMEX dit najaar in Porto.
 

Singer-songwriter Aynur krijgt de Womex Artist Award toebedeeld omdat ze traditionele liederen van Koerden en Alawieten levendig houdt door er een eigen stem aan te geven.
 

In het showcaseprogramma staat Boi Akih: Storyteller (NL). In dit project van Boi Akih spelen Monica Akihary en Niels Brouwer samen met de fluitiste Dodó Kis  en Sekou Dioubate op een speciaal gemaakt 35-snarige kora.

 

In het programma van Club Summit staat Apichat Pakwan (NL/TH). Apichat Pakwan brengt de swingende molam, een muziekstijl in het Noord-Oosten van Thailand (en Laos) naar een nieuw platform met dub en elektronica.

 
Ben je van plan om te gaan? 
Dan kun je via World Music Forum NL in aanmerking komen voor networkkorting op de registratie ( dit is altijd de ‘third person rate’ ). 
Er is ook een mogelijkheid om de NL-stand eventueel uit te breiden indien deelnemers een bijdrage kunnen mee betalen.
 
Interesse? Meld je aan via het formulier dan ontvang je zsm de netwerkcode.
 
De NL-vertegenwoordiging  wordt mogelijk gemaakt met support van Sena Performers, Buma Cultuur en Fonds Podiumkunsten/Dutch Performing Arts. 
met dank aan Xango Music.
 
NL@WOMEX 2021