do. 6 april 2017

Het Fonds Podiumkunsten zoekt per direct twee subsidiecoördinatoren. Het gaat om een fulltime functie met een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar en uitzicht op verlenging.

 

Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten.Wie zoeken wij?
Een enthousiaste subsidiecoördinator (nieuwe functiebenaming voor ‘senior stafmedewerker’) met kennis van, ervaring in en nieuwsgierigheid naar de podiumkunsten. Hij/zij maakt deel uit van de afdeling subsidieverstrekking van het Fonds en is verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse subsidieregelingen, inclusief de meerjarige activiteitensubsidie. Daarnaast geeft de subsidiecoördinator input aan het te ontwikkelen beleid van het Fonds Podiumkunsten.De subsidiecoördinator maakt deel uit van de afdeling subsidieverstrekking en wordt hiërarchisch aangestuurd door het hoofd subsidieverstrekking en stuurt operationeel de subsidieconsulenten en bureaumedewerker(s) aan die betrokken zijn bij een subsidieronde. Hij/zij draagt zorg voor inhoudelijke afstemming met de secretaris(sen). Voor de uitgebreide functieomschrijving zie onderstaande pdf.Onze subsidiecoördinator heeft:

een academisch/HBO+ werk- en denkniveau;

goede organisatorische- en adviesvaardigheden;

goede financiële, analytische en argumentatieve vaardigheden;

kennis van procedures en het proces van het Fonds;

kennis van de culturele kaart van Nederland, van de actuele culturele ontwikkelingen en kennis van organisaties en personen binnen het culturele veld;

goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

een aantal jaren werkervaring.

Wat bieden wij?

een prettige werkomgeving in het hart van Den Haag, waar we gezamenlijk werken aan een gezond podiumkunstenklimaat;

een passend salaris, afhankelijk van ervaring en geschiktheid in schaal 11 van het BBRA (maximaal € 4.604,10 bruto per maand bij 36 uur), 8% vakantiegeld en een 13e maand, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder aansluiting bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Interesse?
Stuur een motivatie en curriculum vitae (in pdf, onder vermelding van ‘sollicitatie subsidiecoördinator’) vóór 19 april 2017 per e-mail aan Irene van der Gaag (personeelszaken): vacatureSC@fondspodiumkunsten.nl.

Voor vragen over de functie en/of het Fonds kunt u contact opnemen met Monique Rutgers (hoofd subsidieverstrekking) via m.rutgers@fondspodiumkunsten.nl of 070 707 27 00. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 1 mei 2017.

Het Fonds Podiumkunsten hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in onze organisatie ondervertegenwoordigd zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

profielschets subsidiecoördinator
Naar de site van Fonds Podiumkunsten