Het weekend van 24 en 25 juni neemt inJazz, voorheen Jazzdag, de Rotterdamse Kop van Zuid over!

Met trots presenteerden zij de eerste 5 namen van het gratis toegankelijke festivalprogramma. Op de verschillende podia staan Karsu, Zitakula, Dina Medina, Tristan en Efe Erdem. Binnenkort maakt Injazz meer namen bekend. Op Worldmusicforum zullen wij u uiteraard u op de hoogte houden!

Ook verklapten zij alvast 2 bijzondere onderdelen van inConference. Een van de thema’s die tijdens InConference aan bod komt is ‘Booking jazz in Europe’. Drie buitenlandse panelleden met een bloeiende praktijk in boeking en management wisselen van gedachten en bespreken de ontwikkelingen die zij zien in jazz over heel Europa. Ook komen trends in festivalprogrammering en toekomstige kansen voor de jazzwereld aan bod.

Registreren voor het conferentieprogramma kan tot 2 juni met een flinke korting.
Registreren voor het conferentieprogramma link

Tijdens inJazz vindt ook de Rotterdamse première van Easy Man plaats. Een documentaire met de ondertitel ‘The Story of Ronald Snijders, his Music and the Nelson & Djosa Sessions’. Voorafgaand aan de vertoning spreekt radiomaker Co de Kloet met Ronald Snijders en Niels Nieuborg. Nieuborg is de helft van producerduo Nelson & Djosa en één van de mannen achter de documentaire.

GERELATEERDE LINKS:
Injazz website