Think outside the box!

Helaas. Hertme wordt dit jaar opnieuw niet omgetoverd in een klein Afrika. Deze definitieve beslissing is zo lang mogelijk uitgesteld in de hoop dat versoepelingen in deze laatste weken nog mogelijkheden zouden bieden. Maar omdat de lockdown nog altijd grotendeels van kracht is en internationale tournees van artiesten erg onzeker zijn, hebben we moeten besluiten dat het onmogelijk is om dit jaar een fysiek Afrika Festival in Hertme te organiseren. Met pijn in ons hart. Maar we staan het niet toe dat jullie twee jaar op rij niet van Afrikaanse muziek, cultuur en lekker eten gaan genieten.

Als jij niet naar het Afrika Festival mag komen, komt het Afrika Festival naar jou! Hoewel het op 3 en 4 juli niet zal zijn toegestaan om met honderd- of duizenden mensen bij elkaar te komen, lijkt het er op dat we tegen die tijd wèl weer met vrienden en familie in kleine groepen bij elkaar mogen komen. Dus dan doen we dat toch?!

Niemand hoeft zich te weerhouden van een gezellig “Afrika weekend”. Vorig jaar ontstonden overal en nergens pop-up Afrika Festivalletjes. En dat juichen wij toe! Waar je ook bent, in de woonkamer, tuin, park of op de camping, beleef overal het eerste weekeinde van juli in Afrikasfeer. En hoewel het festival in Hertme moeilijk te evenaren is, kom je natuurlijk een heel eind met goed gezelschap, wereldse muziek, heerlijk eten en positieve energie! Daarbij geven wij iedereen een duwtje in de rug.

Vier je eigen pop-up Afrika Festival!
First things first: festival aankleding mag niet ontbreken! Daarom kan je vanaf nu een “Afrika Festival pop-up Box” pre-orderen via onze nieuwe webshop op www.afrikafestivalhertme.shop. In de box vind je allerlei toffe aankleding die jouw locatie er doet uitzien als een echt Afrika Festival terrein. Denk bijvoorbeeld aan slingers, plastic bekers, ballonnen, enzovoort! In de webshop zijn nog veel meer bijzondere items beschikbaar die jou helpen deze zomer door te komen.

Daarnaast heb je natuurlijk goede livemuziek nodig. Gelukkig hebben we door de jaren heen wel wat noemenswaardige artiesten in Hertme te gast gehad, waarvan we bijzondere film- & geluidsopnames hebben mogen maken. Van al die historische optredens stellen we een programma samen dat gedurende de gebruikelijke festivaldagen (3 & 4 juli) non-stop, gratis te bekijken en beluisteren is via www.afrikafestivalhertme.tv.

Het laatste ingrediënt dat niet mag ontbreken is lekker eten en drinken. In aanloop naar het festival delen we allerlei Afrikaanse of door Afrika geïnspireerde gerechten, cocktails, snacks en andere culinaire hoogstandjes met je! Alles om er voor te zorgen dat jij je het hele weekend in een klein Afrika waant.

Extra optie voor tickethouders
Tickethouders behouden een aantal opties met betrekking tot hun huidige ticket / voucher. Standaard worden alle geldige kaarten omgezet naar hetzelfde type toegangskaart voor de eerstvolgende editie van het Afrika Festival Hertme. Daar hoef je niets voor te doen. Tevens behoud je het recht om je geld terug te vragen, of om jouw ticket en bijbehorende aankoopbedrag te schenken. Aanvullend hebben we de optie toegevoegd om je ticket om te zetten in online shop tegoed. Hiermee kan je een Festival box of andere item naar keuze aanschaffen. Standaard wordt jouw voucher omgezet naar een ticket voor Afrika Festival 2022. Andere opties zijn:

1. Zet jouw voucher om voor winkeltegoed in onze Afrika Festival webshop;
2. Schenk jouw voucher aan de organisatie van het Afrika Festival;
3. Vraag restitutie aan, uiterlijk vóór 1 juni 2021.

Kies jij voor één van die drie bovenstaande opties, zorg er dan voor dat je juiste stappen doorloopt:

Als je, je voucher wilt omzetten voor winkeltegoed in de webshop, maak dit dan kenbaar door ons een e-mail te sturen naar info@afrikafestivalhertme.nl. Wij zorgen er dan voor dat je een code t.w.v. het aankoopbedrag ontvangt waarmee je de bestelling in de webshop kunt verzilveren.

In het geval van schenking aan de organisatie en/of voor het aanvragen van restitutie, stuur een e-mail naar refund@afrikafestivalhertme.nl met als onderwerp: ‘schenking’ of ‘tickets annuleren 2021’. Meld het referentienummer (REFnummer) en de naam + e-mailadres waar de tickets mee zijn besteld in de mail.

Om jouw voucher te verlengen voor Afrika Festival 2022, hoef je dus geen actie te ondernemen.

Namens de voltallige organisatie wensen wij iedereen een onvergetelijk Afrika Weekend op 3 en 4 juli! Deel vooral je video’s/foto’s of wat je ook maar wilt op Social Media met #AFH2021 of #AfrikaFestival

Organisatie Afrika Festival Hertme