De kaartverkoop van het Afrika Festival Hertme gaat beginnen: vanaf 1 januari start de kaartverkoop en Togo All Stars komt naar Metropool.

Togo All Stars in Metropool
Op het podium van de kleine zaal van Metropool in Hengelo staan op 9 februari twee generaties topmuzikanten die samen The Togo All Stars vormen. Ze brengen een ritmische en dansbare mix van afrobeat, funk en voodoo die we op het Afrika Festival al eens hebben mogen ervaren! Vloeiende gitaren, pulserende blazers en ritmes die mensen al eeuwenlang in beweging en vervoering brengen op 9 februari met muziek uit West Afrika: Togo All Stars!
 
Ticketprijs Afrika Festival Hertme blijft gelijk
Ondanks de enorme prijsstijgingen, waar wij helaas ook mee te maken hebben, kunnen onze trouwe bezoekers in de maanden januari en februari tegen de tarieven van 2022 tickets kopen voor het Afrika Festival Hertme op 1 en 2 juli 2023! Vanaf 1 maart voeren we een lichte prijsstijging door, we kunnen helaas niet anders. Maar met deze earlybird-tarieven kun je in januari en februari tegen dezelfde prijs als in 2022 een ticket bemachtigen. Wees er dus snel bij!