Voor het Dutch Delta Sounds showcase festival zijn ruim 100 inzendingen van groepen en ensembles ontvangen. Deze zijn nauwgezet door de juryleden besproken en beluisterd. Veertien acts zijn door hen uit het veelzijdige aanbod geselecteerd.

De volgende groepen en ensembles zijn voor een showcase tijdens Dutch Delta Sounds geselecteerd (in alfabetische volgorde):
Ahaddaf Quartet, Antimufa, Boi Akih, Carel Kraayenhof Ensemble, Göksel Yilmaz Ensemble, Koffie!, Minyeshu, NO blues, Ronald Snijders,
Rumbatá Beat Band, The Dubbeez (Talent Award), Tiltan, Nils Fischer & Timbazo en Voodrish.

Het uitgebreide juryrapport kun je hier downloaden.

Dutch Delta Sounds presenteert op 7 en 8 september 2016 een actuele mix van avontuurlijke muziek uit alle windstreken, geworteld in Nederlandse bodem. De showcase concerten ’s avonds zijn bedoeld voor een algemeen publiek. Overdag is er een conferentieprogramma voor muziekprofessionals uit binnen- en buitenland, inclusief speed-dates en volop gelegenheid om te netwerken en te speeddaten met nationale en internationale collega’s.

Over de nadere invulling van het programma en over de wijze van registratie volgt zeer binnenkort meer informatie op: www.dutchdeltasounds.nl
www.facebook.com/dutchdeltasounds | @dutchdeltasound

WMF10jaar10 jaar World Music Forum NL

In de zomer van 2006 werd het open source network World Music Forum NL opgericht. Met talloze World Blend Cafés, projecten,onderzoeken, beurzen en publicaties heeft dit platform in tien jaar zijn nut en noodzaak voor de wereldmuziek sector bewezen.

Op 7 en 8 september 2016 viert het World Music Forum NL dit jubileum met een tweedaags festival. Tijdens Dutch Delta Sounds zal een kleur aan avontuurlijke, grensoverschrijdende muziek van Nederlandse bodem feestelijk gepresenteerd worden.

logoWMF

  Drukwerk

 Paradiso_logo[P021]bimhuis_black250px Prins Bernhard Cultuurfonds_alternatief_CMYK_logo

 LogoBumaCultuur.small Sena-Logo-DEF_CMYK     Ritmundo logo HR