Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

A TRE VOCI zingt ‘A Tre Voci’

25 november @ 20:00 - 22:00
English church

Drie zangeressen uit drie verschillende landen, verliefd op driestemmige harmonieën, delen hun passie voor polyfone liederen – met slechts drie stemmen, zoveel speciale melodieën en harmonieën en ritmes zijn in de wereld gecreëerd!
In veel polyfone culturen is driedelige harmonie een basis voor de lokale zangtraditie.
In Georgië heten de drie stemmen Modzakhili, Mtkmeli en Bani; op Corsica – Terza, Seconda en Bassu; In Bistritsa in Bulgarije – Okane, Buchat Pravo en Buchat Krivo genoemd; de lijst is lang …

In een A Tre Voci zijn de drie stemmen:
Maryana Golovchenko
Nadine Rossello
Tatiana Lina

Kom en luister naar hun interpretatie van Corsicaans, Oekraïense, Bulgaarse, Georgische en andere nummers.

Alle drie de zangers brengen hun eigen expertise in dit experimentele project:

Maryana Golovchenko (Oekraïne) is een zanger, muzikant, culturele ondernemer en onderzoeker. Haar huidige focus ligt op het combineren van traditionele muziek uit Oost -Europa en Oekraïne, specifiek met de verschillende soorten hedendaagse muziekstijlen (van klassiek tot jazz en elektronica), evenals muzikale tradities van andere landen en continenten.

Nadine Rossello (Frankrijk) is een zanger, muzikant, componist, koorregisseur en trainer gespecialiseerd in mediterrane liedjes en polyfonie en traditionele en hedendaagse Corsicaanse polyfonie.

Tatiana Lina (Rusland) is een zanger, muzikant, componist, koorregisseur en onderzoeker. Meer dan twee decennia bestudeert ze traditionele polyfone muziek van verschillende landen en deelt deze kennis met haar koren en zangensembles.

25 november @ 20:00 - 22:00
English church