Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Arin Keshishi & Marmoucha Orchestra met Self-Reflection: The Live Experience

25 februari @ 16:00 - 18:00
Theater De Lieve Vrouw

Veelzijdig bassist met groot orkest mengt jazz, klassiek, pop, Noord-Afrikaanse en Midden-Oosterse muziek

Laat je meenemen op een bijzondere muzikale reis in de Musica Mundo Series. Arin Keshishi, virtuoos bassist en artistiek coördinator van het gerenommeerde Marmoucha Orchestra, onthult de geheimen van zijn veelzijdigheid in het programma Self-Reflection: The Live Experience.

Arin werd in 1992 geboren in een Armeense familie te Teheran in Iran. Al vroeg ontwikkelde hij een liefde voor muziek. In eerste instantie werd hij aangetrokken tot de klassieke gitaar, maar al snel vond hij zijn echte passie: de basgitaar. In Iran werd hij bekend als een vernieuwend jazztalent, die moeiteloos stijlen als klassiek, jazz en flamenco samenvoegde tot een uniek geluid. Zijn verhuizing naar Amsterdam heeft zijn muzikale palet verrijkt met pop, rock en fusion. Arins bijzondere dubbele culturele achtergrond in de hedendaagse Iraanse muziek en in de Armeense traditie is terug te vinden in zijn werk. Deze rijke identiteit brengt een diepe gelaagdheid in zijn kunst.
Self-Reflection: The Live Experience vertelt het verhaal van Arins muzikale reis: van de bochtige steegjes in Teheran naar het kloppend hart van de Amsterdamse muziekwereld. Het programma wordt verrijkt door het vakmanschap van het Marmoucha Orchestra, dat bekend staat om zijn verfijnde geluid. Het orkest begeleidt bassist Keshishi op piano, drums, percussie, fluit, trompet, trombone, saxofoon en zang. Samen brengen zij een meeslepende mix waarin elke gespeelde noot verhalen tot leven brengt, emoties oproept en herinneringen aanwakkert. Duik in een wereld waarin muziek alle grenzen doorbreekt!
In het kader van Musica Mundo – Concertserie.

25 februari @ 16:00 - 18:00
Theater De Lieve Vrouw