Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Blend Online: infosessie Nationaal Podiumplan

26 mei 2021 @ 12:00 - 13:30
Online

Deze sessie is inmiddels volgeboekt – het is niet meer mogelijk om deel te nemen. Echter na afloop zal er een audioverslag hier op de site beschikbaar zijn- zodat je de bijeenkomst alsnog kunt terugluisteren via deze link.

 

Op woensdag 26 mei een extra Blend Online Info-sessie over het Nationaal Podiumplan. Dit is een nieuwe subsidieregeling zonder uitgebreide aanvraagprocessen, zonder inhoudelijke toetsingen, die bereikbaar is voor iedere jazz- of world muzikant en kleinschalige podia.

Op 1 juni gaat het Nationaal Podiumplan van start. Deze regeling is bedoeld voor concerten in het kleinschalige circuit. Het Nationaal Podium Plan matcht gages aan de Sena-norm van 265,- euro per persoon zolang een podium zelf minimaal de helft inlegt.
Mede-oprichters Anita Verheggen en Ben van den Dungen geven tijdens deze Blend Online nadere uitleg. Er is tevens  gelegenheid om specifieke vragen te beantwoorden.

Lees hier meer over de regeling.

Woensdag 26 mei – van 12.00-13.30 via Zoom.
Aanmelden kan via de link. En natuurlijk first come=first serve.

Woensdag 26 mei – van 12.00-13.30 via Zoom. Inmiddels volgeboekt.

Echter na afloop zal er een audioverslag hier op de site beschikbaar zijn- zodat je de bijeenkomst alsnog kunt terugluisteren via deze link.

 

26 mei 2021 @ 12:00 - 13:30
Online