Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

BRUUT! & Steffen Morrison bij Club Mozaïek Live!

23 februari @ 21:30 - 24 februari @ 01:00
Podium Mozaïek

Voor de derde editie Club Mozaïek Live zijn de charismatische Soulman Steffen Morrison en de jazz cats van BRUUT! aan elkaar gekoppeld. In Club Mozaïek Live delen deze twee bands het podium waar ze zowel hun eigen nummers spelen, als een samensmelting van hun muziek, speciaal voor deze avond gecreëerd. Een unieke liveshow met dit keer veel soul, jazz, stevige grooves en stijlvolle outfits. Zoals altijd wordt Club Mozaïek Live feestelijk afgesloten met een DJ-set van Wicked Jazz Sounds.

Steffen Morrison & BRUUT!
Steffen Morrison brengt met zijn band het oude soulgeluid uit de jaren ’50, ’60 en ’70 weer tot leven en geeft er een nieuwe, opwindende eigen draai aan. Zijn jongensjaren waren gevuld met warme klanken van Otis Redding en Donny Hathaway. Met zijn innemende persoonlijkheid en passie voor soulmuziek is Steffen een trotse vertegenwoordiger van zijn geliefde genre en die toewijding zie je bij elke optreden weer.

BRUUT! maakt geen gewone jazz maar superjazz: een dansbare mix van jazz, rock en afrobeat. Door de jaren heen heeft de band naam gemaakt met hun karakteristieke Hammond-geluid en hun spannende grooves. Spannend, swingend en altijd strak in pak: het wordt gegarandeerd feest met BRUUT!

Afterparty Wicked Jazz Sounds DJ-set
Wicked Jazz Sounds is het vrolijkste feestje van Nederland. Een oprechte mix van jazz, funk, soul, hiphop, house en meer. Muzikanten die live jammen met de DJs. Heel veel liefde op de dansvloer. Een muzikaal platform waarvan uit ook radioshows gemaakt worden. Er wordt gespeeld op festivals in binnen- en buitenland en er zijn al diverse compilatie- en band albums uitgebracht. Wat ook de uitingsvorm is: altijd wordt met passie en liefde goede muziek de wereld ingeschopt. Haar motto? Dance with a smile!

23 februari @ 21:30 - 24 februari @ 01:00
Podium Mozaïek