Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Cineblend Café – Césaria Evora documentaire + context programma

5 juni @ 19:00 - 22:00
Filmhallen

Cineblend Café is een terugkerende documentaire avond over culturele diversiteit in de FilmHallen en in Café Belcampo. Deze editie vindt plaats in samenwerking met World Music Forum NL. Na afloop van de vertoning van Cesária Évora is er een nagesprek in het ernaast gelegen Café Belcampo met muziekjournalist Stan Rijven en een mini-concert van de Kaapverdische singer-songwriter Djocy Santos.

De documentaire Cesária Évora schetst met archiefbeelden, concertopnamen, interviews en beelden van Kaapverdië een beeld van een vrouw die altijd zichzelf bleef en nooit haar onafhankelijkheid opgaf. Maar ook een vrouw die door haar loodzware jeugd getekend was. “Ik geloof niet in dromen”, zegt ze als een interviewer haar vraagt naar haar grootste droom: “Vraag me iets anders!”

  • Tickets 14,50 (Cineville 3,50)
  • WMF Abonnees 9,00   Abonnees van WMF  krijgen een gereduceerd tarief van 9 euro, in plaats van de reguliere prijs van 14,50 euro. Dat is dus voor de film plus het context programma erna. Stuur een mailtje  naar kassa@filmhallen.nl, om te reserveren met de mededeling dat je WMF – abonnee bent. Of meld je ter plaatse aan de kassa.
5 juni @ 19:00 - 22:00
Filmhallen