Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Concert NICARAGUAMOR met Luis Enrique Mejía Godoy & Jandir Rodríguez Kopiëren

20 november @ 15:00 - 19:00
Ru Pare

Kom de Nicaraguaanse protestzangers Luis Enrique Mejía Godoy & Jandir Rodríguez samen op zien treden in DUMS, De Utrechtse Muziekschool!

Zondag 20 November | Concert 15.00 | Deuren open 14.30 | Benefiet eten 18.00

In het weekend van 19-20 november organiseren wij in Utrecht en Amsterdam twee concerten in het kader van de Europese tour van bekende Nicaraguaanse protestzangers Luis Enrique Mejía Godoy en Jandir Rodríguez. Mejía Godoy is sinds de jaren ’70 bekend om zijn protestmuziek, die hij samen met zijn broer Carlos en groep Los de Palacagüina maakte. Jandir is tijdens de Nicaraguaanse antiregeringsprotesten van 2018 bekend geworden om zijn protestmuziek. Wegens het geweld en de vervolging hebben ze beiden Nicaragua moeten ontvluchten. Nu hebben ze de krachten gebundeld voor een unieke Europese tour!

Het concert zal ongetwijfeld een samenkomst zijn van veel mensen die Nicaragua een warm hart toedragen. Daarom is er na afloop de kans om te netwerken. Mis het niet! De verkoop van CD’s en SOS materialen tijdens het concert komt ten goede aan de politieke gevangenen in Nicaragua. Wil je meer doneren? Neem je donatie dan contant mee, of voer hem op de ticketsite in als ‘donatie’. Hartelijk dank!

Tickets voor het concert als het eten kunt u hier bestellen. Wees er op tijd bij, want ze gaan hard!

20 november @ 15:00 - 19:00
Ru Pare