Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Flamenco Festival Rotterdam

22 mei 2019 @ 14:00 - 22:30
Podium Grounds
Pacific Enterprises Unlimited presenteert de twaalfde editie van Flamenco Festival Rotterdam in Podium Grounds! Het festival brengt de karakteristieke Spaanse kunstvorm in al zijn veelzijdigheid naar Rotterdam, met dansvoorstellingen, live concerten, juerga’s, leerlingenpresentaties, workshops, een Spaanse informatiemarkt en een kinderatelier.
Flamenco Festival Rotterdam is uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek voor iedereen die van flamenco, Spanje en de Spaanstalige wereld houdt. Uniek aan het festival is de gelijkwaardige en gemengde aanwezigheid van professionele en amateurbeoefenaars en liefhebbers uit alle windstreken die samen flamenco beleven in een ontspannen en open sfeer.
Toegang terrein kost 5 euro, voor kinderen onder de 12 jaar, Amigos en Compañeros is het gratis.
De voorstellingen zijn gratis, behalve de kindervoorstelling (14.00 uur Grote Zaal Grounds) en de avondvoorstelling (20:30 uur Grote Zaal Grounds). Amigos en compañeros krijgen €5 korting op een workshop naar keuze uitgezonderd voor de workshop ‘Proef Vinos de Jerez’. (Amigos kunnen ook kiezen voor €5 korting op de avondvoorstelling Flamencos all together i.p.v. korting op een workshop).
22 mei 2019 @ 14:00 - 22:30
Podium Grounds