Laden Evenementen

LaLaLand Festival– 29 en 30 juni 2024

29 juni @ 08:00 - 30 juni @ 17:00
Ruigoord

Zaterdag 29 juni 12.00 – 23.00 uur | Zondag 30 juni 9.00 – 18.00 uur
Ruigoord Amsterdam

Beleef een weekend India zonder te vliegen!

Kom op 29 en 30 juni genieten van meer dan 50 Indiase concerten en optredens tijdens LaLaLand Festival! Tijdens dit weekend op Ruigoord kunnen jullie je weer onderdompelen in de magie van India.

En leden van World Music Forum NL  boeken een dagticket voor LaLaLand Festival– the Magic of India voor maar 19,50 euro in plaats voor 37,50 euro. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus boek snel tickets voor zaterdag 29 en/of zondag 30 juni en gebruik de kortingscode ‘WMFLALALAND2024’.

Tijdens LaLaLand Festival klinken alle klanken van India vandaag de dag!

Er is volop klassieke Indiase muziek! De fluitzussen Debopriya en Suschismita Chatterjee, violisten Mysore en Sumanth Manjanath, sitarspeler Deobrat Mishra, de Sabir Khan op sarangi en Heiko Dijker op tabla, sluide gitarist Manish Pingle, drupad zangeres Marianne Svasek en de Carnatische zangeres Chandana Bala Kalyan.

En meer muziek zoals rap van de 10-koppige band Dharavi Rocks, de Hindoestaanse Diamonds 2000 band en de nieuwe band van multi-instrumentalist Tritha Sinha. Voor de electronica en dans liefhebbers hebben we Bollywood in al z’n vormen met sets van DJ MOUS, DJ Mozes en Edo Bouman.

Meer dan muziek…

Naast topmuziek zijn er ook dansvoorstellingen met bijvoorbeeld Flamenco, de vechtsport Kalaripayattu, Kuchipudi en hedendaags dansgezelschap Kalpanarts. Andere performers zijn o.a. multitalent Tritha Sinha, spoken word artiest Priyam Redican, de dragqueens Drag Glam Trio en vele anderen.

LaLaLand Festival heeft ook workshops, talks, kunst, cricket en er is ook een prachtig yogaprogramma met o.a. Hatha, Tantra en Shiva Shakti Dance yoga, en Bollywood in al z’n vormen.

Natuurlijk is er een echte Indiase markt en foodtrucks met heerlijk Indiaas eten en drinken. LaLaLand is voor de hele familie!

Tot ziens op LaLaLand op 29 en 30 juni!

Boek tickets en bekijk het volledige programma: www.lalalandfestival.nl

Tickets   met korting voor WMF -ers! 

Mis het niet en boek nu je dagticket voor LaLaLand Festival met de kortingscode ‘WMFLALALAND2024’ voor slechts 19,50 euro in plaats voor 37,50 euro. (Kinderen 0 tot 6 jaar zijn gratis – 6 tot 12 jaar 5 euro – 12 tot 18 jaar 15 euro en een speciale prijs voor stadspashouders).

 

Programmering klassieke muziek in Felix Room

De klassieke muziek programmering is te beluisteren in de ‘Felix Room’, een glazen koepel op Ruigoord. De Felix Room is opgedragen aan de conservator etnomusicologie en ‘de vader van de Indiase muziek in Nederland’ Felix van Lamsweerde (1934-2021). Van Lamsweerde is van onschatbare betekenis geweest voor het leggen van culturele verbindingen tussen India en Nederland. Zijn dochter Lalita van Lamsweerde-de Goederen is samen met Noreen van Holstein de maker van LaLaLand Festival, het meest complete India Festival in Nederland.

 

 

 

29 juni @ 08:00 - 30 juni @ 17:00
Ruigoord