Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Live op North Sea Jazz Festival: Arin Keshishi feat. Marmoucha Orchestra

14 juli @ 17:00 - 18:00
Ahoy

Op 14 juli presenteren Arin Keshishi en Marmoucha Orchestra “Self-Reflection: The Live Experience” op North Sea Jazz Festival.

De Iraanse bassist, componist en artistiek leider van het Marmoucha Orchestra, Arin Keshishi, staat bekend om het combineren van westerse technieken, klassieke muziek, jazz en flamenco. Zo brengt Keshishi, die ook roots heeft in de Armeense cultuur, hedendaagse jazz en Oosterse invloeden samen. Het Marmoucha Orchestra bestaat uit jonge musici die gezamenlijk de kloof tussen oost en west overbruggen, met de nadruk op muziek uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Middellandse Zee. Hun repertoire varieert van Maghreb- en Midden-Oosterse melodieën tot jazz, pop, hedendaagse en elektronische muziek. Elk lid heeft zijn eigen specialisatie, techniek en repertoire.

Self-reflection, het recent uitgebrachte debuutalbum van Arin Keshishi, fungeert als leidend kompas in zijn muzikale reis waarin hij reflecteert op zijn eerdere ervaringen. Sinds zijn verhuizing naar Amsterdam heeft het Marmoucha Orchestra een belangrijke rol gespeeld in zijn muzikale ontwikkeling. Daarom ziet hij deze samenwerking als een unieke kans om te experimenteren en zijn muziek te combineren met de orkestrale expertise van het Marmoucha Orchestra.

Line-up:
Arin Keshihsi: Basgitarist, Arrangeur & Componist
Delaram Kafashzadeh: Zangeres
Xavi Torres: Pianist
Shayan Fathi: Drummer
Udo Demandt: Percussionist
Maria Cristina Gonzalez: (alt)fluitist
Miguel Valente: Altsaxofonist
Antonio Moreno Glazkov: Trompetist
Pablo Martinez: Zanger, Trombonist

14 juli @ 17:00 - 18:00
Ahoy