Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Los Paja Brava

4 november 2022 @ 20:00 - 01:00
podium grounds

Tijdens Día de Muertos -dag van de doden- viert men dat de zielen van overledenen met Allerheiligen en Allerzielen terugkeren op aarde. Deze verering gaat gepaard met feestelijke offers. Op 4 november vieren we in Grounds Día de Muertos met Los Paja Brava!

Bereid je voor op een explosie van ritme, energie en extreem goede vibes. Cumbia, rock, ska en surf in een heerlijk pittige en dansbare mix. Voor je het weet surf je langs de Colombiaanse kust om vervolgens wakker te worden op Hawaï. Met een cocktail in de hand. Los Paja Brava maakt perfect georganiseerde anarchistische muziek vol exotische danspasjes en Spaanstalige songteksten. Thuis hebben ze een eigen genre gebrouwen: ‘The Mighty Mighty Freakandela Distropica’.

Check de aftermovie van het spektakel in 2019!

Voorprogramma
Kiloknallers is een gewichtig old school Ska gezelschap, met: acht man van vlees en bloed, 100 % muziek en plezier. Al sinds 2018 zorgen zij voor Skandalig vette ska en altijd goedgekeurd vuurwerk op straat, zaal, kroeg, theater, park, strand of ander feest.

De Kiloknallers knallen bij jou de kilo’s eraf want stil zitten is er niet bij. Een feestje maken ‘samen met je publiek’, is hun devies. Dat dit geheel wederzijds is bleek uit de publieksprijs die ze wonnen tijdens hun première op het GoudenPet Festival 2018 in Leiden. Een maandje later op het straatfestival in Alphen: eerste prijs! En een jaar later werden ze Nederlands Kampioen Straatmuzikanten 2019. Ook mochten ze de allereerste Chuck Deely award 2019 ontvangen. Altijd prijs dus met de Kiloknallers.

DJ Tommi
‘Shakers, cowbells & dembow – World Wide Riddims..’. In het kort wat Tommi het liefste naar de dansvloer brengt. Dansen gaat vanzelf op de future en vintage bangers uit alle windstreken. Caribische en Latin vibes mengen prima met Arabische invloeden en Surinaamse pokoes doen natuurlijk het altijd goed!

4 november 2022 @ 20:00 - 01:00
podium grounds