Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Lunchconcert – Istanbul Midnight

8 februari 2023 @ 11:00 - 13:00
Theater aan de Schie

Het Lunchconcert is een samenwerking van Theater aan de Schie en Opera aan de Schie, en vindt plaats van 12.15 uur tot 13.00 uur in onze theaterfoyer. Iedere maand bieden wij een gevarieerd muziekprogramma aan. Neem plaats op de banken en geniet van live muziek van diverse muzikanten. De toegang is gratis.

Istanbul Midnight Project is een wereldmuziek concert met de instrumenten en muzikale composities van klassieke Ottomaanse stukken (Turkse klassieke muziek uit de periode van het Ottomaanse rijk). Deze muziekstijl heet Fasil en is vergelijkbaar met een suite in westerse muziek.
Het vocale en instrumentele deel bevat standaard klassieke composities met een moderne kijk. Dit laat ruimte voor de muzikanten om westerse instrumenten te gebruiken in Makam muziek.

Over Mediterraneo band:
Vijf muzikanten, drie talen, één muzikale cultuur. De band Mediterraneo bestaat uit muzikanten afkomstig uit verschillende landen rondom de Middellandse Zee. Samen spelen ze klassieke en moderne Arabische, Griekse en Turkse composities, gecombineerd met jazz, westers klassiek en Latin.

Vocal Burak Savas
Clarinet Caner Malkoc
Piano Yiorgos Bereris
Percussion Hektor Remsak
Contrabass Ayman Hajjmian

8 februari 2023 @ 11:00 - 13:00
Theater aan de Schie