Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Music Managers Forum | Webinar #2

4 november 2020 @ 19:45 - 21:30
Online
Op 4 november organiseert het MMF in samenwerking met Dutch Music Export (DME) een webinar over publishing. Via deze weg willen we je graag uitnodigen hieraan deel te nemen. 

Tijdens deze workshop worden de verschillende kanten die aan publishing verbonden zijn uitgelicht. Panelleden Michiel Steenhuis (Advocatenkantoor Steenhuis), Michelle Hamelink (Sony/ATV Publishing) en Jonas Kroper (Songwriter/Producer) bespreken elk vanuit hun expertise de verschillende facetten van de publishing. Zij zullen o.a. vertellen over verschillende typen publishing deals, verwachtingen en samenwerking met A&R’s en best-practices als schrijver en artiest. Het panel zal worden geleid door Bobby Sukhraj (HOUSTON).

Deze webinar is gratis bij te wonen. Voel je daarom vrij dit te delen in je netwerk. 


Klik hier om je te registreren.

MMF NL WEBINAR #2 
Publishing

Datum:                                                       Woensdag 4 november 2020
Tijd:                                                            Inloop vanaf 19:45, start om 20:00. Verwacht einde om 21:30.
Duur:                                                          90 minuten
Titel:                                                           Publishing                                                                

Moderator:                                                Bobby Sukhraj (HOUSTON)
Sprekers:                                                  Michiel Steenhuis (Advocatenkantoor Steenhuis)
                                                                   Michèle Hamelink (Sony/ATV Publishing)
                                                                   Jonas Kröper (Songwriter / Producer)

Over onze gasten


Bobby Sukhraj | Moderator
Artist Manager | HOUSTON
 
Bobby Sukhraj begon zijn carrière op de Universiteit van Amsterdam, waarna hij direct de managementwereld in dook. In 2016 ontstond HOUSTON, wat uitgroeide tot een wereldwijd opererend muziekbedrijf. HOUSTON verzorgt het management van o.a. Palm Trees, Rock A Tune, Sophia Ayana & Yoda Francesco, en is actief op het gebied van A&R ontwikkeling, song placements, syncs en co-writes in binnen- en buitenland. Daarnaast is HOUSTON, Streams (streamscancometrue.com) actief als independent muzieklabel met focus op popmuziek van Nederlandse bodem gericht op de internationale markt.
 
 
Michiel Steenhuis
Advocaat | Advocatenkantoor Steenhuis
 
Michiel studeerde Nederlands Recht in Groningen en specialiseerde zich al vroeg op het gebied van Intellectueel Eigendomsrecht. Tijdens zijn studententijd speelde hij in verschillende bands, maar koos toch definitief voor de route van het Entertainmentrecht. Sinds 2001 is Michiel werkzaam als advocaat en staat hij met name artiesten en creatieven bij. Door zijn ervaring als muzikant is hij in staat om vooral ook praktisch juridisch advies te geven.
 
 
Michèle Hamelink
Senior A&R Europe | Sony/ATV Publishing
 
Michèle Hamelink studeerde aan de Hogeschool InHolland en verdiepte zich hier al in de wereld van publishing. Ze begon kort daarna haar carrière in de muziekindustrie als stagiair bij EMI Records in 2010, terwijl ze in 2012 afstudeerde met een Bachelor in Entertainment Management en in datzelfde jaar begon te werken voor Sony/ATV Music Publishing.
 
 
 
Jonas Kröper
Songwriter & Producer
 
Jonas studeerde Jazzdrums aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij in 2014 zijn bachelor diploma behaalde. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerde songwriter en producer. Daarnaast werkt hij als soloartiest onder de naam Jonasu. Hij heeft internationaal naam gemaakt door samenwerkingen met artiesten als Sam Feldt, Möwe, Weiss, Cathy Dennis (Katy Perry, Britney Spears), Don Diablo en Trevor Guthie. In 2019 tekende hij een exclusieve overeenkomst met Sony / ATV Publishing Benelux.

4 november 2020 @ 19:45 - 21:30
Online