Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Music Pitch: Optreden 2.0

22 mei 2017 @ 20:00 - 22:00
Tolhuistuin

De derde Music Pitch in de IJ Zaal van Tolhuistuin gaat over de handige, leuke en mogelijk ook best goed verdienende plekken waar je ook kan optreden. En waar je niet eerder aan gedacht had.

Met onder andere:

Claartje Nicolas – Comite 4 en 5 mei, programmeur Bevrijdingsfestivals Nederland. Over de programmering van het event bevrijdingsfestival, hoe zij artiesten kiezen.

Sebas Leijzer – 50mmclips. Over het maken van clips en vooral hoe je die vastleggingen van je optredens flink bekeken kan laten worden.

Sofar Sounds Amsterdam. Over de internationale Sofar Community en de optredens die ze voor artiesten opleveren.

Boelo de Smit – Electric Café. Over samenwerkingen tussen instrumentalisten met dance acts. Dus: met je gitaar, viool, trombone, keyboard optreden met dance artiesten.

Tom van der Velden – Gigstarter. Over optreden voor privé events.

Meer namen volgen!!

Bijwonen Music Pitch? Meld je aan via musicpitch@musicmotion.nl

Pitch doen voor jouw muziek? Bij elke Music Pitch is er plaats voor 3 pitches van muzikanten/musici/bands/ensembles. Vertel in max 3 minuten wie je bent, wat je doet en laat unplugged wat horen! Wil je een pitch doen? Vermeld dat dan in je aanmelding (zie boven). Er is plaats voor max 3 pitches.

Meedoen met de speeddate? Natuurlijk leg je nuttige, leuke nieuwe contacten bij Music Pitch. Maar… we organiseren ook een speeddate voor een klein groepje. Dan weet je zeker dat je de belangrijkste gasten spreekt. Wil je meedoen met de speeddate? Mail naar musicpitch@musicmotion.nl. Vermeld dat dan in je aanmelding (zie boven).

Music Pitch is de tweemaandelijkse netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector in Nederland en België. Interviews met key players uit een bepaalde scene (binnen of buiten de muziekbusiness) die interessant is voor professionals in de muziek. Bezoekers krijgen de kans een korte pitch te doen voor hun eigen project of muziek. Napraten en kennismaken tijdens netwerkborrel achteraf.

Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partners Tolhuistuin en Gigstarter.

22 mei 2017 @ 20:00 - 22:00
Tolhuistuin