Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Muzikale verhalen uit Oekraïne

3 juli 2021 @ 15:00 - 17:00
Belvedere Verhalenhuis

Proef de sferen uit Oekraïne tijdens de muzikale verhalenvoorstelling ‘De Vuurpaarden/ The Shadows of forgotten ancestors’
// Let op: dit programma is in het Engels
Zangeres Maryana Golovchenko en violist Anna Antipova zijn opgegroeid in Oekraïne en wonen in Nederland. Vanuit hier hebben zij de waarde van de muziek en de verhalen uit hun thuisland herontdekt. Met het muzikaal verhalenprogramma ‘De Vuurpaarden’ brengen zij de sferen uit de Karpathische bergregio van Oekraïne tot leven in het Verhalenhuis. Gastkok Uliana is opgegroeid in deze bergregio en zal thee met speciale kruiden en iets lekkers uit deze bergstreek serveren.
Inspiratiebron voor de muzikale verhalenvoorstelling is de film ‘De Vuurpaarden/ The Shadows of forgotten ancenstors’ en de traditionele folklore filmmuziek en composities van de Oekraïense componist M. Skoryk.

PROGRAMMA
[let op: programma in het Engels] – Ontvangst: 14:45
– Start programma: 15:00We starten met een korte kennismaking met Maryana, Anna en gastkok Uliana. Daarna start de voorstelling (inclusief korte pauze). Na afloop is er de mogelijkheid om de film ‘The Shadows of forgotten ancenstors’ op de derde verdieping van het Verhalenhuis te bekijken.
– Eindtijd: rond 17:00
Hierna is er de optie om de gehele film te bekijken.

//Tickets: € 7,50 inclusief kruiden thee en zoete specialiteiten uit de regio
//Reserveren is noodzakelijk en kan via de link

3 juli 2021 @ 15:00 - 17:00
Belvedere Verhalenhuis