Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

VOLfest #7 Syrië

9 juni 2023 @ 20:00 - 21:00
Wijkcentrum Torenflat

Klassieke en populaire muziek uit Damascus, Syrië

Shaza Hayek • zang
Jan Wouter Oostenrijk • kwartoongitaar

Shaza Hayek is een van de beste vertolkers van het klassiek Arabische genre. Ze zingt over verlies, hoop en liefde, waaronder stukken van Fayrouz en wordt daarbij begeleid door gitarist Jan Wouter Oostenrijk die als geen ander het Arabisch muziek idioom en Jazz weet te versmelten. Hij maakt daarbij gebruik van bijzondere eigen ontwikkelde kwart-toon gitaren.

Betaal wat je kan
Wij vinden het belangrijk dat iedereen van muziek kan genieten en hanteren daarom het Betaal Wat Je Kan-principe. In onze ticketshop vind je diverse prijzen waaruit je zelf kan kiezen (€ 0 / € 5 / € 10). Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

VOLFest
VOLfest is een initiatief van de Stichting Jazz And World Zeist (JAW-Z) in samenwerking met MeanderOmnium en basisschool Wereldkidz Op Dreef. Topmusici van over de hele wereld treffen elkaar in de Zeisterse wijk Vollenhove voor een serie concerten in wereldmuziek, jamsessies en muzikale demonstraties. Bezoekers maken kennis met wereldmuziek die de mix van culturen in Vollenhove weerspiegelt, leren nieuwe klanken en instrumenten kennen én ontmoeten mensen uit de buurt. VOLfest wordt mogelijk gemaakt met ondersteuning van de Gemeente Zeist, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Het Jeugdeducatiefonds en De Van Tellingen-Pul Stichting.

9 juni 2023 @ 20:00 - 21:00
Wijkcentrum Torenflat