Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wegwijs in pensioenen: kennissessie voor werkverleners

1 maart @ 10:00 - 12:30
Het Huis, Utrecht

Laat je navigeren door de wereld van pensioenen: een kennissessie speciaal gericht op werkverleners met of zonder pensioenregeling in de culturele en creatieve sector

Wegwijs in pensioen

Datum: vrijdag 1 maart 2024

Locatie: Het Huis, Utrecht

Tijd: 10:00 – 12:30 uur

Deelname: maximaal 50 personen

Werkverleners in de culturele en creatieve sector, dit is je kans om meer inzicht te krijgen in de wereld van pensioenregelingen! Kom op 1 maart 2024 naar Het Huis in Utrecht voor een intensieve voorlichtingssessie, georganiseerd door digiPACCT in samenwerking met Oog voor Impuls en de Stichting van de Arbeid, specifiek ontworpen voor onze sector.

Het programma bestaat uit twee deelsessies, waarbij pensioenexperts jou vertellen wat als werkverlener belangrijk is om te weten over pensioen:

Saskia de Zwaan neemt ons mee in de wetswijzigingen rondom het pensioenstelsel. Welke veranderingen en verplichtingen komen eraan voor jouw organisatie?
Ronald Hut deelt zijn expertise over verschillende soorten pensioenregelingen en hoe je er een kiest en implementeert. Wat is de impact op jouw personeelsbeleid en op jouw financiële huishouding?

Bekijk hier het volledige programma en lees meer over de pensioenexperts.

Reserveer nu je plek

Registreer vandaag nog om je deelname (live of via livestream) te garanderen en wees voorbereid op de toekomst van pensioenen in de culturele en creatieve sector. Registreren doe je hier.

Heb je vragen over deze bijeenkomst?

Mail dan naar rogier@platformacct.nl.

1 maart @ 10:00 - 12:30
Het Huis, Utrecht