De grootste jazzbeurs ter wereld heeft de laatste drie jaar veel aandacht besteed aan actuele jazz van Nederlandse bodem. Met Nederland in de jazzahead!-schijnwerpers in 2024 kunnen maar liefst acht groepen een showcaseoptreden tegemoetzien. De selectie wordt zoals ieder jaar bepaald door een onafhankelijke, internationale commissie van club- en festivalprogrammeurs, waaronder ook Nederlandse.

Meld je aan als co-exhibitor, kom met korting naar jazzahead!

Wil je kans maken op een showcase, dan dien je je eerst te registreren als bezoeker van jazzahead! 2024. Als Nederlander, of als buitenlandse artiest woon- en werkzaam in Nederland, krijg je korting op je aanmelding als je de volgende stappen doorloopt. Deze procedure geldt ook voor iedere professional die zich als co-exhibitor wilt aansluiten bij de Nederlandse landenstand op jazzahead! 2024.

  1. Ga naar het inschrijfformulier voor mede-exposanten
  2. Als je nog geen account hebt bij jazzahead! registreer je je als nieuwe gebruiker. Heb je een account van voorgaande jaren, dan log je direct in.
  3. Het standnummer van de overkoepelende stand Partner Country the Netherlands is ‘tba‘ en de contactpersoon is Mark van Schaick.
  4. De kortingscode 24R1GEMT kan worden ingevoerd in de laatste stap vlak voor de betaling. De prijs wordt dan verlaagd van € 185 naar € 155 (+ 19% BTW).
  5. De deelname- en annuleringsvoorwaarden voor co-exhibitors vind je hier.
  6. Na je registratie als co-exhibitor kun je hier het deelnemersportaal vinden.