Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

World Blend Café: Radio Futura – nieuw seizoen, nieuw geluid

12 september 2023 @ 18:00 - 23:00
Tolhuistuin

Start van een nieuw seizoen, èn van een nieuwe regering. Ontvangen we dan een ander geluid in de media, bijvoorbeeld op de radio? Via een eigen zender voor jazz & world?

De plannen liggen klaar, jij bent aan zet. Laat je reactie horen in discussie met aanjagers Sem de Jongh (directeur Concertzender) en Aad van Nieuwkerk (programmamaker Vrije Geluiden/NPO Klassiek). Ook nieuw, het eerste boek over Molukse muziek in Nederland van Victor Joseph & Rein Spoorman. Vijftig jaar oud, de herdenking van een ànder ‘nine eleven’: de Chileense staatsgreep van 11 sept 1973 met getuige en topmuzikant Patricio Wang.

Fear Of Missing Out? Your presence makes the present!

Showcase: Raquel Kurpershoek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raquel Kurpershoek, is opgegroeid tussen Nederland en Spanje (Huelva). Met haar trio richt ze zich op een mix van flamenco, jazz en latin. Ze stond in juni nog op inJazz  en was vorig jaar Artist in residence op de Music Meeting. In oktober is ze finalist van het Juventudes Musicales Festival de Jazz.

Raquel Kurpershoek zang
Alejandro Hurtado gitaar
Danny Rombout percussie

World Music Forum NL organiseert zo’n vier keer per jaar zijn eigen face-to-face book: het World Blend Café. Deze netwerkbijeenkomsten zijn speciaal voor de sector bedoeld, èn voor iedereen die zich ermee verwant voelt. Naast discussies over actuele onderwerpen behoren pitches, een veelbelovende showcase tot de telkens wisselende ingrediënten.

di 12 september
Tolhuistuin, Amsterdam  in de IJzaal
18.00 borrel/19.00 buffet/20.00 programma/22.00 – 23.00 netwerken

Aanmelden:

Helaas is het voor ons niet meer mogelijk om alle WBC’s-events gratis te houden. We vragen daarvoor je begrip.
Er zijn twee mogelijkheden:

*Nog geen WMF abonnee?
>> Extra voordeel: Vanaf 1 september ben je voor de rest van 2023 én  t/m december 2024 abonnee inclusief veel voordeel.
Lees meer en abonneer via deze link>>.

12 september 2023 @ 18:00 - 23:00
Tolhuistuin