Jazzahead! 2018 – deadline tweede early-bird-tarief

Beste collega’s,

De komende editie van Jazzahead! zal plaatsvinden van 19 tot 22 april 2018. Ook dit jaar zal Buma Cultuur samen met Dutch Performing Arts een Nederlandse stand en bijhorende campagne verzorgen.

LET OP: Tweede early-bird-tarief verstrijkt morgen, 12 januari 2018
Als u zich wilt registreren tegen gunstige voorwaarden voor Jazzahead! 2018 als professionele deelnemer zonder stand, dan is haast geboden: morgen, 12 januari 2018 eindigt het tweede early-bird-tarief voor professionele deelnemers (€165 + 19% BTW). Daarna is een registratie voor alle dagen €180 + 19% BTW. Houd er rekening mee dat voor alle walk-up-registraties een extra toeslag van €20 + 19% BTW wordt berekend.

Uiteraard kunt u zich nog steeds aanmelden als co-exhibitor van de Nederlandse stand en zo gebruik maken van de code die wij u bieden. Deze code geeft u €30 korting op het gehanteerde tarief.

Om gebruik te maken van de korting moet u eerst een account aan te maken of in te loggen met uw reeds bestaande account. Vervolgens dient het formulier ‘order form co-exhibitor’ ingevuld te worden. Dit doet u als volgt:

  • Co-exhibitor of: Dutch inJazz
  • Name of contact person: Tom Veugen
  • Stand number: 6B09
  • Discount code: JA18RC5EU
Optredens van Hermine Deurloo en Jasper van het Hof
Tijdens Jazzahead! 2018 zullen Hermine Deurloo (Hermine Deurloo Quartet) en Jasper van het Hof (Paul Heller / Jasper van ‘t Hof) een optreden verzorgen.

Belangrijke data om in het oog te houden

12 januari – einde tweede registratietarief

14 maart – deadline aanmelding gids
5 april – deadline online registraties

Met vriendelijke groet,

Buma Cultuur / inJazz