Beste collega’s,

De komende editie van jazzahead! zal plaatsvinden van 25 tot en met 28 april 2019. Ook dit jaar zal Buma Cultuur samen met Dutch Performing Arts een Nederlandse stand en bijhorende campagne verzorgen.

Aanmelden als co-exhibitor, met korting naar jazzahead!

U kunt zich vanaf nu registreren als co-exhibitor van de Nederlandse stand en gebruiken maken van de code die wij u aanbieden. Deze code geeft u €30,- korting op het gehanteerde tarief. Let op, de deadline van het early bird tarief ligt op 17 oktober!

Om gebruik te maken van de korting moet u eerst een account aanmaken of inloggen met uw reeds bestaande account (let op: jazzahead maakt gebruik van een nieuw systeem, dus met bestaande accounts eerst opnieuw password opvragen). Vervolgens dient het formulier ‘order form co-exhibitor’ ingevuld te worden. Dit doet u als volgt:

  • Co-exhibitor of: Dutch inJazz
  • Name of contact person: Tom Veugen
  • Stand number: 6B09
  • Discount code: JA19RC5LS (in te vullen aan het einde van het registratie proces)

Aanmelden voor een showcase

Nadat u zich als co-exhibitor of delegate hebt aangemeld, kunt u vanaf 1 november uw band ook aanmelden om kans te maken op een showcase op jazzahead! De deadline voor deze aanmelding ligt op 22 november. Hier leest u meer over de procedure en voorwaarden voor het aanmelden voor een showcase.

Belangrijke data om in het oog te houden!

17 oktober –  eind early bird tarief
22 november – deadline showcase aanmeldingen
mid december – bekendmaking showcase artiesten aan de bands
16 januari – einde tweede registratietarief
13 maart – deadline aanmelding gids
3 april – deadline online registraties

Mocht u een kleine eigen stand willen reserveren dan zijn er 3 stands beschikbaar (schuin) tegenover de Nederlandse stand. Dit betreft de stands 6A06,6A07 en 6A08 die nog enige tijd gereserveerd staan voor ons, zodat we met alle Nederlanders bij elkaar staan (zie plattegrond).
Mocht u in een stand geïnteresseerd zijn, stuur dan een mail naar ikaros.van.duppen@bumacultuur.nl.