(bron: InJazz)

Van 27 – 30 april 2023 vindt jazzahead! plaats in Bremen (DE).

De stand Dutch inJazz wordt verzorgd door inJazz is samenwerking met Fonds Podiumkunsten. Gezamenlijk zullen wij een bijbehorende promotiecampagne opzetten. Na de bemoedigende terugkeer naar de livesituatie van dit jaar, verwachten wij dat jazzahead! 2023 wederom waardevol zal zijn voor de presentatie van Nederlandse jazz en het leggen van internationale contacten.

Duitsland is partnerland van jazzahead! 2023

Op het programma staan vier grote premières van volledig nieuw samengestelde jazzensembles, waarbij bandleiders uit Duitsland samenwerken met musici uit Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en de VS. De bandleiders zijn al aangewezen door jazzahead! en de samenwerkende partners, waaronder dus ook inJazz. Meer informatie in een volgende nieuwsbrief.

Meld je aan als co-exhibitor, kom met korting naar jazzahead!

Registreer je nu als co-exhibitor van de Nederlandse stand (alleen in Nederland wonende en/of werkende professionals) en maak gebruik van de code die wij je aanbieden. Deze code geeft korting op het gehanteerde tarief.Log in met je eerder gebruikte account of maak een nieuw account aan.

Volg dan deze stappen:

  1. Om je in te schrijven voor jazzahead! 2023, ga je naar het co-exhibitor registratieformulier.
  2. Het standnummer van de overkoepelende stand Dutch inJazz is TBC(nog te bevestigen) en de contactpersoon is Mark van Schaick.
  3. De kortingscode R1GEMST kan in de laatste stap vlak voor de betaling worden ingevoerd. De prijs wordt dan verlaagd tot 145 € + 19% BTW.
  4. De deelname- en annuleringsvoorwaarden voor mede-exposanten vind je hier.
  5. Na registratie als co-exhibitor is hier het deelnemersportaal.

Aanmelden voor een showcase

De grootste jazzbeurs ter wereld heeft online in 2021 en live in 2022 goed aandacht besteed aan actuele jazz van Nederlandse bodem. Laten we dat in 2023 een vervolg geven! Nadat je als co-exhibitor of delegate bent geregistreerd, kun je jouw band ook aanmelden om kans te maken op een showcase op jazzahead! De deadline voor deze aanmelding ligt op 27 oktober. Lees de voorwaarden voor aanmelding hier.

Vragen over aanmelding? Insa Stanke: stanke@jazzahead.de