De organisatoren van de actie Liefde voor Muziek zijn ontzettend blij en ontroerd door de massale steun! Inmiddels zijn met ‘Liefde voor Muziek’ 60.000 handtekeningen verzameld, waaronder die van ruim 9.000 bedrijven. Samen laten we weten dat we het voortbestaan van live muziek (festivals en concerten) in Nederland belangrijk vinden en dat een groot deel van deze sector zonder substantiële economische steun het niet gaat redden.

Heb jij je steun voor ‘Liefde voor Muziek’ al uitgesproken maar jouw collega’s, familie en vrienden ook? Zij kunnen de petitie tekenen via www.liefdevoormuziek.nu. De toolkit met Liefde voor Muziekbeeldmateriaal vind je HIERFantastisch als je hierbij de hashtag #liefdevoormuzieknu zou willen gebruiken. Laten we er nog even stevig aan trekken om het het getal nog flink op te schroeven!

We sluiten de petitie maandag 22 juni om 17:00. Op donderdag 25 juni (13:15) gaan we naar Den Haag om de petitie aan te bieden en zal Minister Van Engelshoven (OC&W) de handtekeningen in ontvangst nemen.

Bij voorbaat dank, en met een warme groet!Het team achter ‘Liefde voor Muziek’