Buma Cultuur zet zich in als matchmaker tijdens de komende editie van c/o pop Convention en Soundtrack Cologne in Keulen. Op vrijdag 26 augustus vindt tijdens de conferentie een lunch meeting plaats tussen enerzijds een Nederlandse delegatie van bedrijven en componisten en anderzijds speciaal geselecteerde vertegenwoordigers uit de Duitse televisie-, game-, film- en reclame industrie.

c/o pop Convention staat dit jaar in het teken van brands, music en sync en vindt plaats op 25 en 26 augustus 2016. Partner van het festival is Soundtrack Cologne dat tussen 24 en 28 augustus plaatsvindt op dezelfde locatie. Aansluitend spelen Rats on Rafts, PAUW en Bombay op de Dutch Impact Party.

Buma Cultuur heeft met matchmaking op Buma Music in Motion in Amsterdam en Musexpo in Los Angeles bewezen de ideale gelegenheid te creëren om nieuwe contacten, potentiële samenwerking partners en opdrachtgevers te ontmoeten. Componisten en bedrijven werkzaam binnen media en muziek kregen de kans om muziek te pitchen, feedback te krijgen, over business te praten, inzicht in marktkansen te verkrijgen, kennis uit te wisselen en de eigen naamsbekendheid te vergroten. Door de samenwerking met c/o pop en het daar opzetten van een matchmaking met potentiële Duitse zakenpartners, wil Buma Cultuur de Nederlandse markt helpen te internationaliseren.

Er kunnen twintig bedrijven en componisten ‘mee’. Buma Cultuur betaalt de registratiekosten van 240 euro voor c/o pop Convention en verzorgt de lunch. Reis-, verblijfkosten en tickets voor Soundtrack Cologne (met speciale korting) zijn voor eigen kosten. Geïnteresseerden kunnen zich voor 11 juli aanmelden via maartje.glas@bumacultuur.nl.

Meer informatie over c/o pop Convention vind je hier: c-o-pop.de/en/convention.
Meer informatie over Soundtrack Cologne vind je hier: soundtrackcologne.de.
Meer informatie over Dutch Impact Party vind je hier: dutch-impact.nl/category/festivals/c-o-pop-festival

Georganiseerd door Buma Cultuur. Mogelijk gemaakt door Buma Music in Motion, Eurosonic Noorderslag, Fonds Podiumkunsten, Creative Holland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.