Ben jij er dit weekend bij op International Music Meeting Festival?
10 belangrijke dingen die je nog moet weten!
1. Openingstijden Festival

Zaterdag 8 juni gaat het festivalterrein om 13:30 open. Om 14:00 wordt Music Meeting 2019 geopend in het festivalhart met de sambaband Roda da Holanda. Om 15:00 begint het eerste concert van Coladera op het podium Ziro.
Zondag 9 juni opent het festivalterrein om 13:30.
Maandag 10 juni opent het festivalterrein om 12:00.

 

2. Veranderingen festivalterrein

Het festivalterrein is ten opzichte van vorig jaar een beetje veranderd. De ingang van het terrein vind je aan de Driehuizerweg. Wanneer je het terrein oploopt, kom je in het festivalhart terecht. Hier sta je midden tussen de podia Nikko en Forssa, de foodtrucks, de Movie-container en de Yuty-area waar je o.a. munten kunt kopen. De podia Ziro en Oyo vind je vanaf de ingang aan je rechterhand. Vanaf het festivalhart kun je door de botanische tuin naar de Mystic. De plattegrond bekijk je hier.

3. Blokkenschema

Check het programma en blokkenschema op onze site!

 

4. TimeSquare
Het blokkenschema vind je ook in de gratis TimeSquare app. Hier kun je aangeven welke concerten je wilt zien. De app stuurt je – op verzoek – zelfs een melding als er een concert op het punt staat om te beginnen! Superhandig dus.
5.  Whatsapp service
Het laatste nieuws ontvang je via onze  Whatsapp service. Ook kun je hier je vragen naartoe sturen. Doe dit door ‘”MMaan” te appen naar: +31621436800

6. Route en Parkeren

Park Brakkenstein is goed bereikbaar met het OV.

Vanaf Nijmegen Centraal Station vertrekt elk halfuur een trein die op station Nijmegen Heyendaal stopt. Stap daar uit en loop via de Heyendaalseweg in tien minuten naar Park Brakkenstein.

 

Vanaf station Nijmegen pak je buslijn 13, 14 of 15. Check 9292ov.nl en typ als bestemming Driehuizerweg in Nijmegen in. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn halte Erasmusgebouw en halte Huygensgebouw. Vanaf de bushalte is het ongeveer 6 minuten lopen.
Kom je met de auto? Stel je navigatie in op de Heyendaalseweg in Nijmegen. Bij de Radboud Universiteit staan er gele borden met P7, P10 en P12, dit zijn de parkeerterreinen waar je gratis kunt parkeren. Zet dan ook je navigatie uit.

Heb je een plekje op de camping? Stel dan je navigatiesysteem in op de D’Almarasweg (ter hoogte van Hotel Beau). De tijdelijke campingingang vind je links van Hotel Beau. Je kunt met je auto het terrein oprijden om je tent, caravan of camper op te bouwen. Zodra dat gedaan is, kun je parkeren op P7, P10 of P12.

 

7. Cashless – alleen pinnen

Music Meeting is dit jaar cashless! Zorg dus dat je een pinpas meeneemt. Op Music Meeting zelf betaal je met munten. Je kunt deze op het festivalterrein alleen met een pinpas kopen bij de muntenkassa.

8. Eten & Drinken
Voor lekker eten en drinken kun je zeker terecht op Music Meeting! In ons festivalhart vind je de leukste en lekkerste foodtrucks. Er is een uitgebreide vegetarische food line-up! Eigen eten & drinken meenemen is niet toegestaan.

​Gratis kraanwater
Op Music Meeting is geen verpakt water te koop. Plastic wegwerpflesjes mag je niet meenemen op het festivalterrein, hardplastic flessen (Doppers, bidons etc.) zijn wel toegestaan. Ook verkopen we bij de bars hele mooie herbruikbare waterflesjes met gekoeld kraanwater! Op het festival zijn twee waterpunten waar je je eigen waterfles kunt bijvullen.

 

9. Wat mag je wel en niet meenemen?
Check onze huisregels nog eventjes om verrassingen te voorkomen!
10. Nou, we zijn er wel klaar voor hoor, jij ook?

Op het festivalterrein worden de laatste voorbereidingen getroffen. De podia staan, de bars zijn opgebouwd, de lange tafels in het festivalhart staan klaar om vele vrolijke festivalgangers te ontvangen. Artiesten vertrekken vanuit de hele wereld richting Nijmegen en onze vrijwilligers springen op de fiets om aan het werk te gaan de komende dagen. Samen met jullie gaan we er een geweldige 35e editie van maken!

Tot 8, 9 en 10 juni 2019

in Park Brakkenstein!

PROGRAMMA ▸
TICKETS ▸
BEZOEK WEBSITE ▸