(bron: Mixed)

Het online magazine MixedWorldMusic heeft een lange historie met het Music Meeting Festival. Elk jaar presenteren we daar de Mixed Media Lounge: interviews en miniconcerten met de festivalartiesten. Dat blijven we deze 2022 editie van Music Meeting ook doen, nu onder de noemer All Ears, de titel van het fraaie initiatief dat Music Meeting nam tijdens de twee coronajaren, om op het gelijknamige videokanaal tal van documentaires en concerten uit te zenden.

De Music Meeting All Ears Area staat op het centrale veld van Park Brakkenstein, en daar presenteren we met MixedWorldMusic intieme concerten, interviews, documentaires en lezingen. In een rondom open tent met podium en ledschermen kun je van alles aan de weet komen over de musici van het festival, hun achtergrond en hun werk.

Er zijn documentaires, bijzondere fotoseries en gefilmde concerten te zien, er worden lezingen gegeven en artiesten geïnterviewd en er vinden korte optredens plaats. En om ongestoord van dat alles te kunnen genieten, zijn er draadloze koptelefoons beschikbaar.

Het programma van de All Ears Area vind je hieronder, maar let wel: dit is maar een van de vele onderdelen van Music Meeting.

Het hoofdprogramma vind je in het blokkenschema elders op deze site. Klik hier


Tickets, data & locatie:

Music Meeting Festival vindt plaats op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 juni 2022 in Park Brakkenstein | Nijmegen.
Online ticketverkoop via: www.musicmeeting.nl
Dagkaarten € 29,- Passepartout voor 3 dagen € 75,-

Programma Music Meeting All Ears Area

De All Ears Area is tot stand gekomen in samenwerking met MixedWorldMusic en zal gepresenteerd worden door Erk Willemsen,
Jaïr Tchong, Koen Schouten, Ton Maas en Alessio Surian.