Via het ESC programma kan podium/ productiehuis MuziekPublique in Brussel stagiairs die in het buitenland werkervaring en vaardigheden op willen doen tot 12 maanden lang hosten, waarbij vrijwel alle onkosten worden vergoed! Muziekpublique geeft hen de mogelijkheid om kennis te maken met de praktijk zodat ze zich beter kunnen voorbereiden op een toekomstige loopbaan.

Als je op zoek bent naar een internationale ervaring en je wilt een jaar lang als vrijwilliger in Brussel werken, lees dan verder!

Woon je in Frankrijk, Nederland of een ander Europees land, ben je jonger dan dertig en lijkt het je interessant om een tijd mee te draaien met onze ploeg? Dan is onze European Solidarity Corps project wellicht iets voor jou.

De beste manier om de kloof tussen een opleiding en een baan te overbruggen, is relevante werkervaring opdoen via een vrijwilligersproject. Muziekpublique geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de praktijk om je zo beter voor te bereiden op een toekomstige loopbaan.

Wij zoeken momenteel nog een niet-Belgische vrijwilliger die zich gedurende enkele maanden wil inzetten bij Muziekpublique. Je zal deel uitmaken van een klein dynamisch team en ondergedompeld worden in de wereld van de wereldmuziek. Je leert ook samen te werken met mensen met verschillende achtergronden en culturen. Je wordt betrokken bij verschillende aspecten binnen de organisatie zoals de productie van concerten, het coördineren van vrijwilligers, publiekswerking en de communicatie. Logies, transportkosten, verzekering en eten worden vergoed via het ESC-programma van Erasmus+: Youth in Action.

Lees meer>>