PROGRAMMEUR - taken en verantwoordelijkheden (1 fte)
Deze rol is tweeledig: Als Programmeur doe je voorstellen voor de inhoudelijke ontwikkeling van het festivalprogramma in jouw expertise (theater of dans) en je bent tevens verantwoordelijk voor het doen van voorstellen en uitvoering geven aan het ‘context’ programma. Het uitdenken, ontwikkelen en begeleiden van het ‘context’ programma is een vast onderdeel van je werk als Programmeur. Je werkt bij de totstandkoming van het programma nauw samen met de Programmamanagers.

Taken en verantwoordelijkheden:
• Je doet onderbouwde programmavoorstellen en werkt ideeën uit die in lijn zijn met het beleidsplan en de missie van het festival. Daarbij stel je prioriteiten, maak je weloverwogen keuzes en legt deze voor aan het Programmateam.
• Op basis van research zoek je naar voor het festival interessante makers, gezelschappen, voorstellingen en/of projecten voor jouw discipline en legt deze voor aan het Programmateam. Ideeën toets en overleg je in het Programmateam met de programmamanagers en de algemeen directeur.
• Je ontwikkelt een ‘context’ programma om toegankelijkheid te genereren voor zowel het bestaande Holland Festival publiek als voor nieuwe bezoekers. Je initieert en programmeert activiteiten zoals bijvoorbeeld lezingen, inleidingen, meet-the-artists, masterclasses, een filmprogramma, (kunst)presentaties en workshops, maar ook online activiteiten en kwalitatieve programma's in de stad.

>>> https://hollandfestival.nl/nl/de-afdeling-programmering-van-het-holland-festival?sfmc_id=35851196#programmeurCC-press
Deze advertentie is 9 keer bekeken.