Het Amsterdams Fonds voor de Kunst is per direct op zoek naar een

Hoofd Muziek & Muziektheater (32 uur, v/m/x)
Iemand met een open blik en sterke communicatieve vaardigheden, die vanuit enthousiasme en kennis van muziek(-theater) onze organisatie wil helpen versterken.

Het AFK is het fonds van en voor culturele wereldstad Amsterdam. Vanuit onze missie 'Fantastische kunst voor alle Amsterdammers', dragen we bij aan een stad waar iedereen de kans heeft kunst te beoefenen of ervaren. Daarom ondersteunen we alle kunstvormen in ieder stadsdeel en in elke wijk. We zijn er voor gevestigde organisaties, voor nieuwe kunstenaars en culturele pioniers, tot aan alle randen van de stad. De veelheid aan stakeholders en activiteiten maakt van het AFK een dynamische organisatie midden in de samenleving, waar veel verschillende kunstvormen samenkomen.
Over deze functie

Als Hoofd Muziek & Muziektheater ben je voor het fonds de verbindende schakel met het dynamische, Amsterdamse muziekleven. Je bent boegbeeld en deskundige gesprekspartner van de aanvragers in de stad, verstrekt informatie over de ondersteuningsmogelijkheden en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied. De kansen en mogelijkheden die je ziet om het kunstenveld te versterken, vertaal je naar ideeën voor beleid en regelingen. Zo help je om de slagkracht van het AFK te vergroten.

Klik op de link hieronder, upload je CV en je antwoorden op de vragen vóór maandag 19 december 2022.
https://opportunities.dixon-dejaeger.com/o/amsterdams-fonds-voor-de-kunst-hoofd-muziek-muziektheater/c/newCC-press
Deze advertentie is 13 keer bekeken.