Heb jij hart voor kunst en cultuur? Wil jij bijdragen aan een eerlijke arbeidsmarkt voor mensen die werken in de culturele en creatieve sector? Ben je een ervaren bestuurder en een effectieve belangenbehartiger? Weet je een vereniging op te bouwen door de kracht van diversiteit in te zetten?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn de Creatieve Coalitie. Wij zijn een vereniging van Nederlandse beroeps- en belangenorganisaties uit de culturele en creatieve sector en vertegenwoordigen meer dan 40.000 makers, kunstenaars, uitvoerenden en andere creatieve professionals.

Samen maken we ons sterk voor de positie van iedereen die werkt in de culturele en creatieve sector. We strijden voor een goede, veilige en eerlijke arbeidsmarkt. Fair Practice, waaronder Fair Pay, Fair Share en Fair Chain, is onze prioriteit.

Lees de hele vacature hier:
https://www.decreatievecoalitie.nl/vacatures

De Creatieve Coalitie streeft naar meer diversiteit in het bestuur en nodigt nadrukkelijk kandidaten uit die vanuit andere perspectieven een bijdrage kunnen leveren.

Ben je enthousiast en wil jij onze nieuwe voorzitter worden? Mail dan je motivatie en CV uiterlijk 8 januari 2023 naar neeltjeholland@decreatievecoalitie.nl t.a.v. Neeltje Holland. Kennismakingsgesprekken worden in de tweede week van januari gepland.
Creatieve Coalitie vacatureCC-press
Deze advertentie is 6 keer bekeken.