Vanwege zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een medewerker die ons kan ondersteunen op het gebied van erfgoedbeleid, de coördinatie van de BNG Bank Erfgoedprijs, en andere administratieve en projectwerkzaamheden. Het betreft tijdelijk dienstverband in de periode van 8 mei tot 6 november 2023, voor 24 uur per week.

De medewerker erfgoed en projecten versterkt het team bij:
- Coördinatie van de BNG Bank Erfgoedprijs: van de eerstvolgende uitreiking op donderdag 8 juni in Eindhoven, tot de sluiting van de eerste ronde van aanmeldingen van de BNG Bank Erfgoedprijs 2024.
- Ondersteuning van het Erfgoedplatform: overleggen inplannen en notuleren, communiceren over uitkomsten van vergaderingen.
- Productieondersteuning bij bijeenkomsten van Kunsten ’92 (online en offline). Denk aan: Algemene Ledenvergaderingen, het Paradisodebat, rondetafelgesprekken, enz.
- Overige administratieve ondersteuning, bijvoorbeeld verslaglegging bij overleggen van de Taskforce culturele en creatieve sector en het algemeen bestuur, overleggen inplannen.

Wat bieden we
We bieden je een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie. Je komt te werken in een inspirerende, informele werkomgeving, met een kantoor in het centrum van Amsterdam, met een gedreven en enthousiast team. Af en toe thuiswerken is mogelijk. Het gaat om een tijdelijk contract met een salaris gebaseerd op schaal IV van de CAO Toneel en dans (trede afhankelijk van werkervaring).

Reageren
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan graag, liefst voor 31 maart a.s., een korte motivatie en CV aan heleen@kunsten92.nl.CC-press
Deze advertentie is 4 keer bekeken.