Aanvragen voor het reguliere NORMA fonds zijn geopend. Heb je een mooi theaterstuk, concertreeks of andere project? Doe dan nu een aanvraag bij het NORMA fonds. Aanvragen kan tot donderdag 6 april 2023 om 23.59.

Lees voor het indienen van een aanvraag goed de informatie op onze website en ook het reglement voor de voorwaarden die hieraan worden gesteld.

Aanvragers horen uiterlijk acht weken na de deadline of hun aanvraag wordt toegekend of afgewezen. Het NORMA fonds kent maximaal 10.000 euro aan een project toe. Mocht je opnieuw een aanvraag indienen, let dan goed op: de gagenorm is gewijzigdnaar 120 euro voor repetities en 290 euro voor uitvoeringen. Voor het indienen van een aanvraag bij het NORMA fonds moet je gebruikmaken van het begrotingsformat. We hebben het begrotingsformat voor deze ronde aangepast om het makkelijker te maken een aanvraag in te dienen. Het format mag worden ingediend als .pdf of Excel-bestand (.xls of xlsx). Mocht je al een begroting hebben in het oude format, dan mag je die gewoon indienen.

Voor vragen kun je uitsluitend per mail contact opnemen via normafonds@stichtingnorma.nlCC-press
Deze advertentie is 42 keer bekeken.