3 daags stadsfestival
25 + gebedshuizen
50 + events

Ongelooflijk mooie locaties door heel Amsterdam zijn dag en nacht open. Een betekenisvolle mix van kunst, cultuur en rituelen.

De afgelopen tijd hebben verschillende krachten de samenleving uit elkaar gedreven; zoals de recente en vergeten oorlogen, de verkiezingen, social media, de klimaatcrisis en de corona crisis. Het leven voelt voor velen benauwend. Wij moeten daar iets tegenover zetten. Een collectief gedragen verhaal. Door de combinatie van gebedshuizen enerzijds en kunst, cultuur en rituelen anderzijds, creëren we een platform waar allerlei soorten verbeelding, zingeving, en levensbeschouwingen elkaar versterken en aanvullen, in plaats van strijdig zijn. Het festival is zo een platform en katalysator voor meer sociale samenhang en begrip.

Professionele makers vanuit iedere creatieve discipline; theatermakers, regisseurs, cabaretiers, filmmakers, schrijvers, dj’s, beeldende kunstenaars, dichters of andere artistieke makers en culturele organisaties die een passende programmering hebben of een complete programmering kunnen ontwikkelen en produceren voor 1 of meerdere gebedshuizen en voor 1 of meerdere dagdelen.

Vertegenwoordig jij een gebedshuis en willen jullie als locatie meedoen? Of wil je graag bijdragen met bijvoorbeeld een performance of kleiner programmaonderdeel? Stuur dan een mail naar info@thespiritof.amsterdam

Check de voorwaarden hier >>> https://www.thespiritof.amsterdam/opencallCC-press
Deze advertentie is 9 keer bekeken.