Platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst heeft bureau KNYFE gevraagd om een tool te ontwikkelen waarmee musici in het domein Jazz/World/Comtemporary hun tarieven op een eenvoudige manier kunnen onderbouwen. World Music Forum NL is eveneens betrokken bij dit initiatief. We willen natuurlijk ook dat musici uit onze sector vertegenwoordigd worden in de peiling. Dus doe vooral mee!

Om deze opdracht zo goed en volledig mogelijk uit te voeren hebben we jullie hulp nodig. Door deze peiling in te vullen, en/of door te sturen aan collega musici, help je ons om een beeld te krijgen van de realiteit. Het kost je maximaal 15 minuten.
De gegevens zijn anoniem en zullen dat ook blijven. Dank voor jullie medewerking en het zou fijn zijn als je deze peiling ook aan collega musici doorstuurt!

Klik hieronder op de website link of plaats deze url in je browser: https://forms.gle/C7KAE1iBPjyRNgfcA

Meer info over de peiling: https://fairpacct.nl/oproep-aan-musici-in-jazz-world-contemporary-doe-mee-aan-peiling-over-fair-pay-tarieven/

En over Platform ACCT en de ketentafel Jazz/World/Contemporary vind je hier: https://fairpacct.nl/ketentafel-jazz-wereld-impro/

Dank namens alle freelancers!World Music Forum NL
Deze advertentie is 14 keer bekeken.