Over ons
World Music Forum NL (WMF) is een platform en netwerk en vertegenwoordigt de sector wereldmuziek. Zij beoogt als katalysator door middel van het ontwikkelen van diverse activiteiten de sector te versterken; zowel nationaal als internationaal. Zo organiseert World Music Forum NL regelmatig World Blend Café-netwerkactiviteiten, verzorgt de nationale en internationale promotie van het veld (o.a. op wereldmuziekbeurs WOMEX), zorgt voor kennisverdieping o.a. door expertmeetings en onderzoek, is adviseur en gesprekspartner, en tevens aanjager bij de agendering richting beleidsmakers.

Het netwerk World Music Forum NL is bedoeld voor iedereen die actief is binnen de Nederlandse wereldmuzieksector maar ook voor geïnteresseerden die op zoek zijn naar samenwerking. Lees meer over WMF missie, activiteiten en organisatie.

 

WMF community
World Music Forum NL is een laagdrempelig ‘open source’ platform en netwerk en is voor iedereen toegankelijk die actief is op het gebied van avontuurlijke muziek uit verschillende culturen, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in samenwerking met de sector. Door je via de site te registeren, ben je automatisch vriend van het netwerk en blijf je op de hoogte van relevant nieuws en ontwikkelingen en kun je gebruik maken van de volgende diensten:

   • Online agenda/ adverteren
    Plaats gratis je concerten/agenda-items in de agenda, of plaats oproepen in de ‘oproepen’-rubriek. Deze worden vervolgens door WMF via onze Facebook-pagina gedeeld.

   • Who-is-Who
    Door je te registreren als vriend promoot je automatisch je organisatie en diensten online richting collega-muziekprofessionals (nationaal en internationaal). Na registratie worden de basisgegevens automatisch gepubliceerd in Who-is-Who.  Lees meer hierover: over Who-is-Who
  •  
   • Nieuwsbrief
    Je wordt als lid via de nieuwsbrief automatisch op de hoogte gehouden van relevante events, zoals de World Blend Café-netwerkbijeenkomsten, onze activiteiten ter promotie van world music, overig nieuws en kortingen.

Wil je wel op de hoogte blijven van WMF -activiteiten, maar geen lidmaatschap (dus zonder gebruik van de Dutch World Directory of Online Agenda? )
meld je dan alleen aan via Nieuwsbrief.

Redactie Tips, Nieuws of Vragen
Stuur dan een bericht aan info@worldmusicforum.nl.

Het lidmaatschap van World Music Forum NL is uitsluitend bedoeld voor organisaties en personen die gevestigd zijn in Nederland en actief zijn op het gebied van wereldmuziek of geïnteresseerd zijn in samenwerking met de sector. World Musc Forum NL gaat zorgvuldig met je gegevens om en volgt daarin de AVG regels. Meer informatie hierover is te vinden in ons Privacy statement. Bij vragen neem contact op met info@worldmusicforum.nl. Op het concept van alle activiteiten van World Music forum NL berust copyright. Bij kopiëren van activiteiten is expliciete toestemming en bronvermelding vereist.