Sinds 1 december 2016 is Amsterdam een live muziekpodium rijker. Pllek opende in de zaal naast het restaurant de volwaardige muziektempel PLLEK LIVE STAGE en is daarmee de eerste op de steeds populairder wordende NDSM-werf.

Pllek Live Stage is een podium voor de nieuwsgierige muziekliefhebber. De zaal heeft een eigenwijze smoel met geweldige akoestiek en een te gek uitzicht, in een rauwe maar toch warme omgeving. Het stoere zusje van Pllek is met haar D&B soundsystem een waardige muziektempel voor ruim 300 dansende bezoekers.

Iedere eerste donderdag van de maand programmeert Pllek Live Stage een muzikaal avontuur waarbij energieke live performances centraal staan. Verwacht opzwepende, dansbare internationale acts en cross-overs tussen westerse en niet-westerse genres. Een eclectische ontdekkingsreis die je moet horen.

‘Het muziekprogramma van Pllek Live Stage draagt absoluut bij aan de diversiteit van de werf’, zegt Janine Driessen, communicatiemanager van de Stichting NDSM. De voormalige scheepswerf in Amsterdam Noord is de laatste jaren volop in ontwikkeling en er staan nog altijd grote plannen op de agenda. Pllek heeft een groot aandeel in de toestroom van het centrum naar de NDSM-werf en de komst van het muziekpodium zal hier zonder twijfel een steen aan bijdragen.

 

Donderdag 2 feb- Line-up: BALOJI, Oraclez, Bossoyo

Na het grote succes van Baloji’s optreden op Eurosonic Noorderslag is het nu de beurt aan Pllek Live Stage om deze enthousiaste muzikant te verwelkomen. Zijn muziek wordt ook wel omschreven als “een magische mix van rap en urban uit Congo”. Een entertainer die zijn publiek voorziet van een energieke show met een vrolijke, aanstekelijke sound. 

Voorafgaand aan Baloji neemt het futuristische duo Oraclez bezoekers mee op een spacy, elektronische reis. Eerder stonden zij in het voorprogramma van het veelgeprezen SKIP&DIE. Tussen de acts door en na afloop zal het Nederlandse

DJ duo Bossoyo het publiek vermaken met unieke onontdekte platen uit alle windstreken.

Deuren open: 20:00
Voorverkoop (online): € 12,50 | Deurverkoop: € 15,00
Facebook event voor updates
Facebook pagina voor updates