Registreer

(English scroll down)
Door je te registeren, ben je aangesloten op het netwerk World Music Forum NL (WMF) en kun je gratis gebruik maken van de volgende diensten:

  • Dutch World Directory online  Je organisatie-gegevens worden automatisch gepubliceerd in de Online-Directory. Svp alle verplichte velden in vullen.
    Door in te loggen kun je uitgebreide gegevens wijzigen of aanvullen.  Lees meer:  Directory/Info
  • Voeg events toe Plaats gratis concerten/events in de online-agenda Agenda/voeg event toe  Deze worden automatisch via Facebook gedeeld.
  • Oproepen plaatsen  Deze worden automatisch via Facebook gedeeld.
  • Nieuwsbrief Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van relevante activiteiten, zoals de World Blend Café netwerkbijeenkomsten, overig nieuws en kortingen.

Aansluiting bij World Music Forum NL is gratis en is bedoeld voor organisaties en personen die gevestigd zijn in Nederland en actief zijn op het gebied van wereldmuziek, of geïnteresseerd zijn in samenwerking met de sector.

World Music Forum NL gaat zorgvuldig met je gegevens om en volgt daarbij de AVG regels. Lees meer in ons Privacy Statement. Voor vragen en uitschrijven mail: info@worldmusicforum.nl.

English
Register and become a  friend of World Music Forum NL. 

Our network is free of charge of and for organizations and persons active or interested in the world music scene and based in the Netherlands . World Music Forum NL abides the privacy rules Privacy Statement.