Registreer

Door je te registeren, ben je tevens lid* van het netwerk World Music Forum NL en kun je gebruik maken van de volgende diensten:
  • Dutch World Directory Door registratie worden de basisgegevens van je organisatie tevens gepubliceerd in de Online-Directory. Je promoot zo  je organisatie automatisch richting collega-muziekprofessionals (nationaal en internationaal). Tegen betaling kun je ook je uitgebreide gegevens van je organisatie invoeren die vervolgens tevens  in de volgende gedrukte versie van de Dutch World Directory 2018-2019 verschijnen: Directory/Info
  • Online agenda Plaats gratis je concerten/events in de online-agenda. Deze worden vervolgens door WMF via Facebook gedeeld: Agenda/voeg event toe
  • Nieuwsbrief Je wordt op de hoogte gehouden van relevante activiteiten, zoals de World Blend Café netwerkbijeenkomsten, overig nieuws en kortingen.
  • Wil je  wel op de hoogte blijven van WMF -activiteiten, maar liever geen gebruik maken van de Dutch World Directory of Online Agenda? Meldt je dan alleen aan via Nieuwsbrief.

*Het lidmaatschap van World Music Forum NL is uitsluitend bedoeld voor organisaties en personen die gevestigd zijn in Nederland en actief zijn op het gebied van wereldmuziek, of geïnteresseerd zijn in samenwerking met de sector. **World Music Forum NL gaat zorgvuldig met je gegevens om en volgt daarbij de AVG regels. Lees meer in ons Privacy Statement. Voor vragen en uitschrijven mail: info@worldmusicforum.nl.