SENA haalt alles uit muziek

Sena regelt de rechten van muzikanten en producenten. Zij krijgen van ons een vergoeding als hun muziek in het openbaar gedraaid wordt. Elke dag zetten wij ons in voor onze rechthebbenden. Dat zijn er nu ruim 28.000.

Muzikanten en producenten krijgen hun vergoeding dankzij muzieklicenties. Bedrijven en organisaties sluiten die licenties bij ons af. Als organisatie zonder winstoogmerk betalen wij de geïncasseerde gelden zo snel mogelijk en tegen zo laag mogelijke kosten door. Op die manier krijgen de makers van muziek waar zij recht op hebben.

Muziek maak je niet voor niets
In het dagelijks leven kunnen we niet zonder muziek. Voor heel wat winkels, restaurants, café’s, radiostations en televisieprogramma ‘s maakt muziek het verschil. En als jij als artiest, sessiemuzikant of producent mee hebt gewerkt aan de muziek, dan heb je recht op een vergoeding. Is jou muziek uitgezonden op radio of TV? Meld je dan nu aan bij Sena. We zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt, zowel binnen als buiten Nederland. Want muziek is tenslotte grenzenloos. www.sena.nl