Na een aantal jaar is Robby Harman Sordam klaar om zichzelf in november met een persoonlijk album te presenteren. Voor een volwaardige presentatie is in deze laatste fase nog een bescheiden bedrag van 5.000 euro nodig.

Luister vast hier via souncloud

IKO ondersteunt artistieke dragers van Surinaams-Nederlands cultureel erfgoed. Gelet op de korte termijn waarop de presentatie moet plaatsvinden richt IKO zich op het vinden van dit bedrag door een crowdfunding-actie onder vrienden en relaties.

Wij vragen jullie om als sponsor/participant samen met ons te zorgen voor het internationaal in de markt zetten van deze drager van artistiek muzikaal erfgoed.

Je participeert/sponsort met een bedrag van 50, 100, 250, 500, 1000 of 1500 euro.

*[ Vanwege onze ANBI-status is uw gift fiscaal volledig aftrekbaar! ]

De 5.000 euro worden gebruikt voor de presentatie van Robby Harman en zijn muziek, het drukken van booklets met proza en liedteksten en exemplaren van het album en een release-concert op 28 november in het Bijlmerpark Theater in Amsterdam Zuidoost.

IKO profileert relatief onbekende artiesten die Surinaams-Nederlands cultureel erfgoed creëren voor een internationaal publiek. Voor het documenteren hiervan zijn boeken en

CD’s nog steeds nodig. Voor promotie is de CD een must. Behalve op CD zal dit album ook via iTunes en Spotify te verkrijgen zijn.

Wij bieden jullie als participant/sponsor (afhankelijk van de hoogte van jullie donatie):

• een exclusieve uitnodiging voor het release-concert [ vanaf donatie van € 50 ]

• gesigneerde exemplaren van het album [ aantal afhankelijk van donatie ]

• (evt.) naamsvermelding/logo op het album [ deadline 31 oktober ]

• een privé-huisconcert van Robby Harman

De donatie kunnen jullie overmaken naar: NL88ABNA0544791231

t.n.v. St. International Kaseko Org – ovv “Donatie Harmanized”

Wij hopen op jullie medewerking,

met muzikale groet.

IKO Foundation

Vincent Soekra