Interview dat Cultuur + Ondernemen onlangs had met Wouter van Ransbeek in het kader van onze serie ‘Strategie in Beeld’. Nu we even geen live ontmoetingen kunnen organiseren, is dit gesprek opgenomen, en je kunt het online nog eens rustig nakijken.

Veel organisaties hebben afgelopen jaar, al dan niet door de situatie gedwongen, geëxperimenteerd met online vertalingen van hun aanbod. Internationaal Theater Amsterdam (ITA) was al voor de Corona gestart met de ontwikkeling van hun online podium. Wouter van Ransbeek, directeur, deelt in het interview uitgebreid zijn afwegingen op artistiek, financieel, strategisch en personeel vlak bij de opzet van dit nieuwe podium.

Cultuur + Ondernemen heeft Wouter van Ransbeek bovendien bereid gevonden voor een ‘In gesprek met’ op 28 mei om 14.30 (online via Zoom). Wil je daar bij zijn? Schrijf je dan hier snel in.

Deze livesessie is ook zonder het kijken van video bij te wonen. Moderator Boris Franssen gaat met Wouter in gesprek over onder andere de nieuwe artistieke vorm, de financiering en risico’s en de toekomst van ITALive. Natuurlijk is het mogelijk om vragen te stellen. Wil je er zeker van zijn dat jouw vraag aan bod komt stuur deze dan van te voren in via het aanmeldformulier. De sessie is eenmalig, exclusief en niet later terug te kijken.