Kom op woensdag 13 september naar het Congres Podia & Festivals. De samenwerkende live muziekwereld verwelkomt je.

Werk mee aan een succesvol en duurzaam perspectief van de live (pop)muzieksector. Ontmoet muziekprofessionals en beleidsmakers. Grijp kansen. Ga in discussie en werk aan vervolgstappen voor de toekomst. Raak geïnspireerd. Word geactiveerd. Agendeer issues. Informeer je over trends en ontwikkelingen.

Maak deel uit van de florerende muzieksector die Nederland rijk is. Van pop tot jazz van world/roots tot ‘post genre’.

Samen werken aan de beste live muzieksector denkbaar. De VNPF en TivoliVredenburg geloven in een congres waarin podia, festivals, samenwerkingspartners, stakeholders en toeleveranciers bijeen worden gebracht. We willen tijdens een zinvolle bijeenkomst vooruitgang boeken omtrent actuele thema’s binnen ons vakgebied.
Daarom organiseren TivoliVredenburg en de VNPF een nationaal congres waar de verschillende partners in de cultuur- en entertainmentsector elkaar ontmoeten. Alle schakels in de live muzieksector gaan met elkaar in gesprek over thema’s als het toekomstige cultuurbeleid en de op handen zijnde gemeenteraadsverkiezingen, maar ook allerlei praktische zaken zullen de revue passeren.

Voor wie?
Iedereen die een positieve bijdrage levert of wil leveren aan de beste live (pop)muzieksector ter wereld! Muziekprofessionals, medewerkers van podia en festivals, boekers, promotors, beleidsmakers, muzikantenmanagers, fondsen, bestuurders, toeleveranciers en studenten zijn van harte welkom op het Congres Podia & Festivals.

Via WMF kun je met korting naar het congres. ( 75,- ip 120,- )

 >> lees meer