(bron: Platform ACCT))

Logo

Als jij investeert in je eigen professionele toekomst, dan investeren wij met je mee!

Werk jij in de culturele of creatieve sector?

Veelgestelde vragen over Werktuig PPO

Jezelf continu professioneel blijven ontwikkelen is belangrijk voor je duurzame inzetbaarheid en verdienvermogen binnen de sector. Als jij investeert in je professionele ontwikkeling investeren we met je mee. Op deze site kun je op simpele wijze een aanvraag indienen tot medefinanciering van je ontwikkelplan. We noemen dat jouw PPO, Permanente Professionele Ontwikkeling. Wij stellen jouw ontwikkelbehoefte centraal, we werken niet met vaste aanbieders van opleidingen, je kan zelf kiezen welke vorm van ontwikkelen het beste bij je past. Individueel of collectief, klassiek opleiden of een peer to peer traject? Jij kiest, wij faciliteren.

Hoe sterk sta jij in je werk?

doe de zelftest

Je professioneel ontwikkelen doe je uiteraard vooral door dagelijks aan de slag te zijn, vaak ook met collega’s. Toch is het verstandig om soms stil te staan bij de vraag of je op wat langere termijn ook tevreden bent met waar je naar toe gaat. Zijn er aspecten in het werk die je minder goed beheerst, maar die wel in toenemende mate van belang zijn? Zie je nieuwe ontwikkelingen die kansen bieden, maar waar je tijdens je opleiding nauwelijks mee in aanraking bent gekomen? Ontmoet je inspirerende peers waar je dolgraag eens de diepte mee in zou willen gaan? Zie je mogelijkheden om in een collectief een snelle ontwikkeling door te maken? Wij kunnen de diversiteit aan ontwikkelvragen en -vormen niet verzinnen; wij willen wel graag de realisatie ervan faciliteren.

Als je voor jezelf scherp hebt op welke manier jij jezelf professioneel wilt ontwikkelen, dan kun je via deze site op simpele wijze een aanvraag voor een financiële bijdrage indienen. We reageren binnen 3 werkdagen zodat je snel weet waar je aan toe bent.