inJazz 2023 komt er aan!

Vanaf 21 tm 23 juni met gratis live muziek  in Amsterdam (BIMHUIS) en Rotterdam (LantarenVenster, club MOOD and Fotovakschool). Daarnaast vindt het conferentieonderdeel plaats in Rotterdam op do 22 juni (Batavierhuis) en vr 23 juni (LantarenVenster).

World Music forum NL zal tijdens inJazz op vrijdag 23 juni om 16.00 uur een panel presenteren tijdens het conferentieprogramma met als thema de ontsluiting van muzikaal erfgoed:

Muziek & migratie
1 juli 2023: herdenking 150 jaar afschaffing slavernij in Suriname en op de Nederlandse Antillen. 2024: opening van het eerste migratie museum in Nederland. Beide momenten markeren de behoefte om terug- en vooruit te kijken. Muziek kan daarin een belangrijke rol vervullen. Maar hoe, en aan de hand van welke bronnen?
Uitgebreide info over het onderwerp en alle sprekers volgt zeer binnenkort.

Aanmelden voor inJazz met extra korting 
WMF-abonnees krijgen korting op een ticket.

Ben je nog geen WMF-abonnee? Wordt via deze link WMF-abonnee dan maak je meteen gebruik van alle extra’s voordelen. En heb je het je abonnement zo terugverdient. Bovendien steun je zo de activiteiten van WMF en ben je volledig aangesloten op onze community!

Vul onderstaand formulier in om aan te melden: